Budi dio naše mreže

Zaklada "Blažena Marija Petković" raspisala je natječaj za dodjelu stipendija i novčanih potpora za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2020./2021. godini.

/ mp

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 1. do 10. rujna, a objavljen je na mrežnoj stranici Zaklade www.marijapropetog.hr gdje se mogu preuzeti potrebni obrasci za prijavu na natječaj. O natječaju više doznajte OVDJE.

Prijavnica s molbom i prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada “Blažena Marija Petković”, Ive Mallina 4, 10000 Zagreb s naznakom “Povjerenstvo za natječaj”. 

Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, e-mail: zaklada.bmp@kcerimilosrdja.hr, telefon 01 4636797, prijepodne od 8:30 do 10 ili popodne od 16:30 do 18.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja