Budi dio naše mreže

Kuća susreta Tabor ove godine slavi svoj 25. rođendan. Na poseban to će proslaviti na seminaru uz blagdan Preobraženja Gospodinova 6. kolovoza 2022. Donosimo vam raspored seminara koji će se dogoditi sve do kraja kolovoza.

/ im

“Kuća susreta Tabor ove godine slavi svoj 25. rođendan. Na poseban način to ćemo zajedno proslaviti na seminaru uz blagdan Preobraženja Gospodinova 6. kolovoza 2022. Lijepi je to broj godina u kojima je Tabor u službi Crkve i svih vas koji rado dolazite na seminare i duhovne obnove” istaknuo je voditelj Kuće susreta Tabor u Samoboru fra Ivan Matić.

U objavi na portalu Tabor. hr fra Ivan Matić je istaknuo: “Najavljujemo slavlje 25. obljetnice Kuće susreta Tabor koju ćemo proslaviti na blagdan Preobraženja Gospodinova, u subotu, 6. kolovoza 2022. godine. Tom prigodom održat će se slavljenički seminar od 4. do 7. kolovoza 2022. pod geslom Ovo je Sin moj, Ljubljeni! Slušajte ga!. Ovaj seminar je prilika da svi zajedno zahvalimo Gospodinu za ovaj srebrni jubilej Kuće susreta Tabor. Seminar će voditi fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta Tabor.”

Na sam blagdan Preobraženja Gospodinova, 6. kolovoza u 18.30 sati, biti će svečana sveta misa koju će predslaviti dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Svetu misu će izravno prenositi Laudato TV.

U nastavku objavljujemo i seminare koji će se dogoditi kroz sljedeće razdoblje sve do kraja kolovoza i svi će biti slavljeni s posebnim naglaskom na 25. obljetnicu Tabora.

NOVI TERMINI SEMINARA U TABORU:

  • 4. – 7. kolovoza 2022. – Tema: “Ovo je Sin moj, Ljubljeni! Slušajte ga!”
  • 25. – 28. kolovoza 2022. – Tema: “Ozdravi nas, Gospodine!”

Za sve ostale informacije u vezi proslave možete se javiti u tajništvo, radnim danom od 9 do 12 sati na telefone: 01/3369-781 ; 091 5986972 ili putem maila: info@tabor.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja