Budi dio naše mreže

Katolička udruga "Prilika za susret" Ljetni kamp pod geslom "Zajedno koračajmo do Ljubavi" za sve slobodne muškarce i žene koji se žele pripremati za sakrament ženidbe( d 27 do 50 godina.

/ im

Dva su termina ponuđena jedan u Samostanu sv. Marije – Glavotok, otok Krk, od 4. kolovoza do 10. kolovoza te jedan u Samostanu Uznesenja Marijina, otok Badija od 13. kolovoza do 17. kolovoza.

Ljetni kamo je mjesto gdje možete doći slobodno bez opterećenja, bez očekivanja. Prijašnji kampovi nam govore kako su sudionici otišli zadovoljniji za jedno lijepo i ugodno iskustvo više, a neki su i upoznali svoje sadašnje supružnike upravo na kampovima. Ukoliko želite čuti kvalitetna predavanja, odlične radionice i svjedočenja dobro ste došli.  Biti ćete u okruženju osoba iz cijele RH, EU i BiH koji vas razumiju i prolaze slične životne situacije kao i vi te možete s njima razmijeniti iskustva.
Organizatori posebno naglašavaju: “Svakako je preporuka da se što više družite, upoznajete, radujete i budete zadovoljni. Tijekom dana imate puno slobodnog vremena za razgledavanje otoka, samostana, kupanje, osobnu molitvu, razmatranje…”
“Radujemo se vašem dolasku i molimo se za vas. Preporučamo se u vaše molitve i kada god budete u mogućnosti prikazujte svoje i nakane Udruge na svetoj misi i pred Presvetim. Možete se i pripremiti za ljetovanje zajedno s nama kroz devetnice koje ćemo objavljivati na društvenim mrežama. Savjet više: Ohrabri se! Prijavi se! Nemoj čekati zadnje dane! Izaberi samo 1 razlog zašto doći umjesto 1000 zašto ne! Vjeruj da je to ljetovanje baš za tebe!”, poručili su.
Samostan sv. Marije – Glavotok, otok Krk – prijava ovdje!
Samostan Uznesenja Marijina, otok Badija – prijava ovdje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja