Budi dio naše mreže

Samo nekoliko dana dijeli nas još od duhovno-poslovnog događaja godine, 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem koje će se održati u subotu 24. veljače 2024.

/ im

Organizator ove konferencije je Udruge Poduzetništvo s povjerenjem, koja okuplja različite žene – od poduzetnica do onih koje tek razmatraju ulazak u poduzetništvo, podržavaju ga ili ga prakticiraju u svojim ulogama kao poduzetnice, supruge i majke.ističu da poduzetništvo i duboki život vjere dijele mnoge sličnosti.

Vijest da je sudjelovanje na konferenciji moguće je i online posebno razveselila žene iz ostalih dijelova Hrvatske, inozemstva, kao i one koje svoje mjesto nisu osigurale na vrijeme, jer su sva mjesta za sudjelovanje uživo rasprodana. Različite opcije sudjelovanja izvrsna su prilika za zajedništvo, poslovni i osobni rast te umrežavanje, zato osigurajte svoje mjesto još danas!

Sudionice koje se prijave za sudjelovanje online preko ZOOM linka od 10:50 do 13:35 sati moći

će poslušati motivacijske govore 5 govornika koji će im pomoći približiti poduzetništvo i ulogu žene u društvu: Don Damir Stojić – vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman, duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut – voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće, Eva Vukina – akademska slikarica i poduzetnica, te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Nakon konferencije putem maila sudionicama će biti poslan link na radionicu pod nazivom “Menadžment vlastitog imidža”koju će voditi Fran Reizl, te će ju sve sudionice imati mogućnost pogledati tijekom sljedećih 48 sati.

Nakon što se prošle godine, na 1. Konferenciji Poduzetništvo s povjerenjem koja je okupila više od 120 poduzetnica, tražilo mjesto više, predsjednica Udruge Andrea Oroš poziva žene da dođu i odvaže se.

 

  • Konferencija „Poduzetništvo s povjerenjem“ je jedinstveni događaj koji će svakoj poduzetnoj ženi omogućiti duhovno i poslovno osnaživanje, jasnoću, umrežavanje, znanje i dobru zabavu. Ima li išta smislenije za poduzetnu ženu osim čuti ove teme: Kako uskladiti obitelj i posao, Tko je žena iz Božje perspektive? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu? Zaista s velikim uzbuđenjem i veseljem najavljujemo ovu konferenciju koja je uistinu veliki dan za žensko poduzetništvu u Hrvatskoj i veliki dar za svaku ženu koja želi spoznati “kako mogu svetije i bolje”. 

 

Daniela Drčec, dopredsjednica Udruge objasnila je koji su plodovi rada na organizaciji konferencije.

 

  • Za mene je CCW mjesto osobnog rasta – privatnog, poslovnog i duhovnog uz nesebičnu posvećenost rastu zajednice ali i svakog pojedinca. Veselim se konferenciji i jedva čekam vidjeti rezultat uloženog vremena i truda nekolicine žena koje svjedoče da se uz Gospodina može sve. “Može se” i “Moguće je” su jedne od glavnih poruka koje želimo odaslati. Uvjerena sam da ćemo na konferenciji svjedočiti brojnim plodovima. Važno je skrenuti pozornost i na humanitarni karakter koji će biti dio ove konferencije, a to je Gradnja prihvatilišta za bolesnike u sklopu Samostana milosrdnih sestara sv. Križa. 

 

Iz organizacije nadodaju kako je potreba za smještajem ljudi koji dolaze izdaleka u Zagreb na zračenja, kemoterapije i druge kontrole, te majke s djecom koja se liječe od leukemije ili drugih bolesti zaista velika. Dok djeca budu smještena u bolnicu, majke koje ih prate nemaju smještaj i trebaju ga izvan bolnice. Upravo zato želimo podići svijest o potrebi i važnosti ove akcije.Ne propustite osigurati mjesto na ovom događanju još danas i tako si omogućiti vrijedan duhovno-poslovni sadržaj za svoj rast i razvoj svog biznisa!

Više o Croatian Catholic Women i Udruzi Poduzetništvo s povjerenjem

Inicijativa CCW je još od rujna 2022. godine započela s redovitim online događanjima od kad je do danas održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica. Misija inicijative Catholic Cro Women pokrenute 2022. godine je omogućiti rast i razvoj platforme koja će biti temelj zajedništva kako bi članice međusobno podijelile svoja iskustva, učili jedni od drugih i rasli, kako poslovno tako i duhovno. Njihova svrha je tako okupiti i podržati žene koje se bave ili se žele baviti poduzetništvom ili poslovnim aktivnostima, te promicati moralno poslovanje temeljeno na kršćanskim vrijednostima. Vodstvo ove Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a svoju duhovnu pratnju i podršku dali su im i  fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa.

Djelatno provodeći svoju misiju i svrhu rada, ova inicijativa vrlo brzo se proširila i okupila na društvenim mrežama više od 2000 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja