Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio u suradnji s putničkom agencijom "Smisao života" ponovno nagrađuje vjerne prijatelje HKR-a kao i one koji to žele postati hodočašćima u Rim i marijansko svetište u Lurd. Imena sretnih hodočasnika dobit ćemo izvlačenjem u programu HKR-a u vazmeni utorak, 14. travnja. Osim što smo s vama svaki dan, želimo s vama i duhovno rasti! Vjerujemo kako odlaskom u Rim i Lurd možete obogatiti svoj duhovni život.

/ mp

“Pozivam sve da se uključe u nagradni natječaj jer nagrađujemo dvije osobe, jednu odlaskom u vječni Rim, a drugu odlaskom u predivno svetište Lurd!”, poručio je Mijo Rak iz putničke agencije “Smisao života”.

Hvala što se s nama!

HKR zahvaljuje svim prijateljima, od onih upisanih u našim prvim danima emitiranja prije gotovo 23 godine, do svih koji nam se svakodnevno javljaju i možda nas tek sada otkrivaju. Neizmjerno ste nam važni i zahvalni smo za svaku molitvenu i materijalnu pomoć koju nam pružate.

Hvala svima na nesebičnoj podršci i ustrajnim molitvama!

Trenutno imamo više od 30 tisuća prijatelja, a ta brojka raste jer sve više podupiratelja prepoznaje kvalitetu našeg rada. Budite i dalje dio naše velike obitelji, ali dočekujemo i one koji će to tek postati. Pred nama je vrijeme korizme, doba kada se nečega odričemo. Ako nam želite i materijalno pomoći, moguće je s 10 kuna mjesečno, što zamjenjuje jednu kavu, a na čemu bi vam bili zahvalni. Naime, HKR je neprofitna radio postaja s nacionalnom koncesijom u vlasništvu Hrvatske biskupske konferencije. Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu.

“Jako nas vesele podaci o rastu slušanosti HKR-a koji se u 2019. godini našao među 10 najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj na visokom 8. mjestu. Želimo i dalje biti vjesnici nade, poticatelji dobrih djela, sredstvo evangelizacije te frekvencija na kojoj će se svi ljudi dobre volje obogaćivati raznolikošću sadržaja, istodobno spremni svjedočiti svoje opredjeljenje za život i istinu, ljubav i domovinu, obitelj i dostojanstvo svakog čovjeka, odnosno onako kako to od nas traži Evanđelje”, istaknuo je glavni urednik Hrvatskog katoličkog radija Siniša Kovačić.

Kako postati prijatelj HKR-a?

  • pozivom na broj telefona 01/460-9999, 01/5635-100 ili 01/5635-096
  • ispunjavanjem elektronske pristupnice na mrežnoj stranici HKR-a https://hkr.hkm.hr/sustav-prijatelja/
  • slanjem e-maila sa svojim podacima na adresu: prijatelji@hkm.hr
  • ispunjavanjem pristupnice iz našeg letka i slanjem na našu adresu: Hrvatski katolički radio, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb

Hodočašće u Lurd

Svetište u Lurdu

Lurd je mali gradić u Pirinejima koji je postao najvažnije marijansko hodočasničko svetište na svijetu. Ondje se Marija ukazala maloj Bernardici 18 puta i dala joj važne poruke za čovječanstvo. Hodočašće će se održati od 16. do 22. kolovoza. Prilikom putovanja u Lurd, posjetit će se i druge lijepe destinacije: Marseilles, Avignon, St. Paul de Vence i St. Maximine.

Hodočašće u Rim

Fontana di Trevi u Rimu

Na hodočašću u Rim, koje će se održati od 27. rujna do 1. listopada, posjetit će se i Asiz, grad sv. Franje. Rim je grad fascinantne prošlosti koja je ostavila svoj pečat u svakoj pori ovoga grada iz dana u dan privlači rijeke turista i zaljubljenika u povijest, umjetnost, kulturu i bogatu gastronomiju. Stoga uopće ne čudi činjenica što Rim godišnje posjeti 10 milijuna turista. Hodočasnici će posjetiti i Vatikan, središte Katoličke Crkve.

Detaljnije informacije o hodočašćima u organizaciji putničke agencija “Smisao života” doznajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja