Budi dio naše mreže

Živo je i užurbano kod zagrebačkog stadiona Maksimir na koji pristižu posjetitelji koncerta "Progledaj srcem" koji se održava u organizaciji Laudato televizije ove subote. Ondje je i HKR-ov reporter Ante Novak koji se javlja u program našeg radija.

/ mp

“Iz Varaždina sam došao na koncert. Privuklo me to što imam priliku poslušati Božju riječ, ovo će biti duhovna obnova za luda vremena u kojima živimo. Neka se narod malo razveseli. I idemo naprijed slijediti Krista jer je puno zla”, rekao nam je bivši hrvatski branitelj.

Na koncert je stigla i obitelj iz Osijeka kako bi slavili Gospodina.

“Došli smo cijela obitelj kako bi proslavili 50. rođendan od supruge. S nama je i troje djece. Važna nam je vjera i Hrvatska nam je na srcu”, istaknuo je otac dvojice sinova i jedne kćerke.

Iz Bosanke posavine na koncert je došao i jedan autobus. Gospođa nam je otkrila kako se njih 45-ero došlo duhovno obnoviti budući da su sutra Duhovi.

“Nadam se da ćemo svi dobiti ono što želimo. Očekujem da ćemo od ovog koncert dobiti puno ljubavi i snage za dalje”, poručila je naša sugovornica.

Tri sestre iz Beča došle su u Zagreb samo radi koncerta i kako su nam otkrile drago im je što su ovdje.

“Puno nam znači program Laudato televizije koji redovito pratimo. Ovdje osjećamo veliku milost”, istaknula je Darinka Šimić koja je došla s dvije sestre.

Program koncerta / Foto: IKA

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja