Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio svoj 25. rođendan proslavio je 17. svibnja 2022. Brojni slušatelji i prijatelji slali su čestitke, a neki i darove. Među darovima ovoga tjedna na adresu HKR-a pristigao je unikatni dar 76-godišnje slušateljice i prijateljice.

/ Branimir Gubić

“Neizmjerno sretna što postojite, kao vaša vjerna slušateljica i prijateljica čestitam vam 25. obljetnicu HKR-a. U znak zahvalnosti na tom duhovnom bogatstvu, primite ovaj moj ručni rad Bogorodice s djetetom. Svim djelatnicima iskrene čestitke uz Božji blagoslov želi gospođa Tanja Lukšić iz Supetra na Braču.”

Čestitka je to koja se nalazi s druge strane okvira u kojem se pak nalazi ručni rad naše slušateljice Tanje Lukšić iz Supetra koji je poslala po svom sinu Stjepanu za Zagreb koji nam je rad osobno uručio.

Riječ je o jednom ručnom radu – kukičanju u koncu. “To je njoj jedan ispušni ventil, uz sve što ju je u životu snašlo. Uz to nađe neki mir”, rekao je sin Stjepan za HKR.

“Ovaj rad posvetila je vama za uspomenu, a njoj na zadovoljstvo”, nastavio je te posvjedočio: “Radio joj je upaljen od jutra. Cijeli dan i noć na vašim je frekvencijama. Vi ju pratite kroz dan.”

Stjepan je rekao kako joj je to bila velika želja – darovati nešto od sebe za svoj radio.

Hvala našoj dragoj slušateljici i prijateljici Tanji na divnom daru koji će zauzeti posebno mjestu u prostorijama HKM-a, kao i njenom sinu Stjepanu na uručenju i svjedočanstvu. 

Stjepan Lukšić / Foto: Branimir Gubić

Čestitka gđe Lukšić / Foto: Branimir Gubić

Čestitka gđe Lukšić / Foto: Branimir Gubić

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja