Budi dio naše mreže

Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova ”Civitas Sacra” sudjeluje i ove godine u manifestaciji ”Noć muzeja” s temom ”Muzeji i nova publika”. Pridružite im se u petak 26. siječnja 2024. godine od 18 do 23 sata. Program donosimo u nastavku.

/ mk

PROGRAM:

18:00 – 19:00h
DJEČJA RADIONICA „SLOŽIMO MOZAIK ŠIBENIKA“
Radionica je namijenjena učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole. Zadatak je da djeca, od kolaž papira slože mozaik Šibenika i ostale motive u gradu – ulice, crkve, parkove, obalu, spomenike i sl. Maksimalan broj djece na radionici je 10.

Foto: Civitas Sacra

19:00 – 20:00h
DJEČJA RADIONICA „ISTRAŽIVAČI SVETOGA GRADA“
Radionica je namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole. Djeca će dobiti pitanja na koja odgovore trebaju pronaći obilazeći postav u vremenu od pola sata, nakon čega se svi zajedno okupljaju i dobivaju odgovore na pitanja prolazeći kroz postav uz stručno vodstvo. Troje najboljih bit će nagrađeno. Maksimalan broj djece na radionici je 20.

Foto: Civitas Sacra

20:00 – 21:00h
STRUČNO VODSTVO KROZ POSTAV
Razgledajte besplatno stalni postav Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova ”Civitas Sacra” uz organizirano stručno vođenje te saznajte sve o gradnji šibenske katedrale, njezinom utjecaju na duhovni, kulturni i ekonomski rast grada, ali i o odnosu Šibenčana prema objektu kroz povijest.

Foto: Civitas Sacra

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja