Budi dio naše mreže

Veliki duhovni slavljenički koncert humanitarnog karaktera "Rijeka milosti 2" održava se u petak, 7. veljače, s početkom u 20 sati u Centru Zamet. Povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende pozvao je sve da sudjeluju u slavljeničkom koncertu humanitarnog karaktera jer kako je otkrio za HKM karata za tribina ima još jako malo, a karte za parter su dostupne.

/ mp

Ove se godine koncert “Rijeka milosti” održava u nešto većem Centru Zamet u Rijeci, nakon što se prošle godine popunila dvorana ”Dinko Lukarić”. Zbog mogućnosti tribina, cijene variraju između 50 i 60 kn, ovisno o mjestu. Istaknuo je kako još uvijek ima ulaznica za koncert i to na parteru. Djeca do 10 godina i osobe s invaliditetom za koncert imaju besplatan ulaz.

“Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu u Centar Zamet. Dobra je bila ideja da se koncert održi u riječkom Zametu jer je odaziv još bolji nego prošle godine”, poručio je vlč. Pende.

Vjeruje da će se i ove godine, u drugom izdanju koncerta, ponovo osjetiti zajedništvo i prisutnost Duha Svetoga.

Izvođači ”Rijeke milosti 2” bit će Alan Hržica, Amorose, Ivan Seletković, Petar Buljan iz Božje pobjede, sestre Palić, Vanessa Mioč i Zbor mladih Riječke nadbiskupije, a Pende je istaknuo kako je upravo pjesma kojom se od srca slavi Boga dobar medij za iskusiti Božju ljubav.

”Na takvim duhovnim koncertima ljudi zaista otvore svoja srca i onda Bog može dati ono što možemo primiti. Zato vas sve pozivam – nikad dosta Božje ljubavi u vašem srcu! Dođimo, otvorimo se i slavimo Gospodina!”, rekao je Pende.

Osim slavljeničkog karaktera, koncert ima i svoju humanitarnu dimenziju – prihodi koji se prikupe na koncertu namijenjeni su za Dom za osobe s demencijom, čija je ravnateljica s. Mirjam Jerković.

Podršku koncertu dao je riječki nadbiskup mons. dr. Ivan Devčić koji vas poziva da svojim sudjelovanjem pomognete Domu za osobe s demencijom, prvom i za sada jedinom ovakvom Domu u Hrvatskoj koji je početkom prosinca 2019. primio prvih pet korisnika.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja