Budi dio naše mreže

Potrebni su ljudi za rad u kuhinji i podjelu hrane u Kući utočišta - dnevnom centru za beskućnike i marginalizirane u Rijeci, javlja Depaul Hrvatska.

/ ps

Kući utočišta u Rijeci, dnevnog centra za beskućnike i marginalizirane grada Rijeke i okolice traži volontere za pomoćne poslove u kuhinji i podjelu hrane, javlja Depaul Hrvatska.

Kako su napisali na društvenim mrežama: “Želiš li volontirati u Depaul Hrvatskoj? Pomoći nam graditi budućnost u kojoj svatko ima dom? Priključi nam se.” Svi zainteresirani se mogu javiti u inbox na njihovoj Facebook stranici.

Depaul Hrvatska dio je Skupine Depaul, koju čine vinkovske karitativne organizacije u sedam zemalja svijeta, a matična je organizacija Depaul International. Njihovo djelovanje u Hrvatskoj nedjeljivo je od Katoličke Crkve, od vinkovske karizme Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog i ostalih ogranaka Vinkovske obitelji. Sestre milosrdnice partneri su utemeljitelji Depaul Hrvatske.

Jedan od projekata im je rad u Kući utočišta – dnevni centar za beskućnike i marginalizirane osobe, kojima pružaju cjelovito pomoć. Na dnevnoj bazi usluge centra koristi više od 70 osoba koje su na samoj margini društva. Kuća utočišta djeluje od 2007, stoji na njihovim službenim stranicama. 

Foto: Depaul Hrvatska

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja