Budi dio naše mreže

Kuća susreta Tabor, nakon razdoblja izgradnje, proširenja i obnove, ovih je dana nastavila svojim radom. Novi početak obilježen je duhovnom obnovom koju u novosagrađenoj dvorani Duhovnog centra od 12. rujna predvodi fra Ivan Matić, OFM.

/ hjb

Seminar koji je u tijeku održava se do 15. rujna, donosi temu “Isus ozdravlja i oslobađa” i jedan je u nizu seminara koji će biti održani prema terminima objavljenima u biltenu Kuće susreta Tabor.

Ugodan ambijent nove dvorane i pratećih prostora popunjen je mnogobrojnim posjetiteljima pristiglima iz različitih krajeva naše domovine, osobito Dalmacije i Slavonije, kao i mnogih zemalja svijeta: Švicarske, Njemačke, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Tijekom ove, kao i ostalih najavljenih duhovnih obnova, sudionici programa imaju mogućnost svete ispovijedi, molitve za ozdravljenje i oslobođenje te svakodnevno slavljenje euharistije kao i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, koji je dio večernjeg programa.

Duhovna obnova protječe u radosnom slavljenju i zahvaljivanju Gospodinu za sva Njegova divna djela koja čini na ovom svetom mjestu, a po kojima se mijenjaju mnogi životi i s kojega mnogi odlaze preobraženog srca, noseći Kristovu svjetlost u svoje obitelji i svoju svakodnevicu.

Prilika je to i za mnoga nova prijateljstva i produbljivanje susreta u Gospodinu, kao i duhovnu relaksaciju u predivnom ambijentu parka svježe obnovljenog okruženja same Kuće susreta Tabor.

Pronađite i vi vremena za svoj duh, dušu i tijelo i posjetite Tabor!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja