Budi dio naše mreže

Nova knjiga autorice Sarah Young „Isus je živ“ (Izdavačka kuća Figulus) sadrži 180 meditacija koje će nam približiti Isusovu ljubav i pomoći nam da se lakše nosimo s izazovima i poteškoćama u našoj svakodnevici.

/ dt

Knjiga „Isus je živ“ na poseban će način dodirnuti one koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji.

Tiskana u praktičnom formatu molitvenika, ova će knjiga lako pronaći mjesto u svakoj torbi ili većem džepu. Posebnost ove knjige u tome je da je pisana u ženskom rodu.

Nakon knjige „U Tvojoj prisutnosti“ koja je dotaknula čitatelje diljem svijeta, izdavači vjeruju da će tako biti i s ovim duhovnim biserom.

Autorica Sarah Young o knjizi je napisala: “Svi koji nasljeduju Isusa svakodnevno se suočavaju s izazovom stavljanja svoga povjerenja u Njegovu ljubav bez obzira na okolnosti. U životu nećemo biti pošteđeni različitih gubitaka, ali znamo, milost Isusove prisutnosti u našemu nas životu neće napustiti. Međutim, ova velika istina teško će nas nositi kroz mučne trenutke u životu ako nismo doživjeli osobni susret s Isusom.

Na Njega se oslanjam i Njegovo vodstvo tražim dok pišem ono što šapuće mojoj duši

Ova je knjiga osmišljena kako bi vam pomogla susresti i prepoznati živoga Spasitelja u različitim svakodnevnim situacijama, a osobito u teškim trenutcima. Knjigu sam napisala prvenstveno usredotočena na bezgraničnu ljubav kojom Bog ljubi svoju djecu. Kao i uvijek, pišem u molitvi osluškujući nadahnuća Duha Svetoga. Na Njega se oslanjam i Njegovo vodstvo tražim dok pišem ono što šapuće mojoj duši. Knjiga Isus je živ pisana je na isti način kao moja prethodna knjiga U Tvojoj prisutnosti, dakle, iz perspektive Isusa koji govori duši. (…)

Potičem vas da ovu knjigu čitate polako i u molitvenome duhu otvarajući svoj um i svoje srce Onomu koji vas ljubi više nego što to možete zamisliti. Također, razmatrajte nad riječima Svetoga pisma koje su povezane sa svakom temom. Božja je riječ živa i snažna; ona prodire duboko u čovjekovo srce i mijenja naš život. Nadam se da ćete, meditirajući nad riječima zapisanima u ovoj knjizi, rasti u svijesti Kristove ljubavi prema svakomu od nas osobno. Beskrajno sam zahvalna na povlastici što mogu svakoga jutra sve vas čitatelje ovih stranica prikazivati Gospodinu u molitvi.”

Knjigu možete potražiti ovdje, a naručiti ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja