Budi dio naše mreže

U Hrvatskoj katoličkoj župi Frankfurt u subotu je prvu svetu pričest primilo 83-oje mališana. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je župnik fra Petar Komljenović uz koncelebraciju kapelana fra Kristijana Šilića i fra Ante Bilokapića.

/ im

Dječji zbor pripremila je s. Pavlimira, a za čitanja i govore mališane je uvježbala s. Filipa. Katedrala sv. Bartolomeja bila je ispunjena kao i srca prisutnih, piše Dijaspora.hr.

“Kroz današnju proslavu još smo jednom utvrdili koliko je lijepo biti ljubljeno dijete Božje. To smo djeci slikovito prikazali i ovogodišnjem temom proslave ‘U Kristovoj mreži’. Dok je svijet u kojem se nalazimo poput nemirnog mora, nama je darovan mir i spokoj dok se god nalazimo u Njegovoj mreži. Zahvalni smo što nam je Gospodin darovao svjetlost Isusa Krista kroz sakrament krštenja i što nam je darovana sveta pričest kako se to svjetlo ne bi ugasilo”, napisali su iz Hrvatske katoličke župe Frankfurt, zahvalni svima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji ove svečanosti.

Prvopričesnicima od svega srca čestitamo na primljenom sakramentu prve pričesti i želimo im da nastave biti svjetlost svijeta.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja