Budi dio naše mreže

"Isuse, tako Ti hvala na ovoj milosti! Isuse, tako Ti hvala na ovom daru! Isuse, tako Ti hvala na ovoj ljubavi koju imaš za svakog od nas! Isuse, tako Ti hvala što ti je svatko od nas važan! Isuse, tako Ti hvala na tvom pohodu i na tvom blagoslovu! Isuse, tako Ti hvala na ovom danu", poručili su na Facebook profilu Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije, Katuni-Kreševo.

/ hk

Župljani Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije – Katuni-Kreševo, u Općini Šestanovac koja pripada Splitsko-makarskoj nadbiskupiji, ispred svojih su kuća primili blagoslov s Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Naime, župnik don Mijo Grozdanić prošao je automobilom svaki zaseok župe noseći Presveti Oltarski Sakrament, a župljani su strpljivo čekali ispred svojih kuća kako bi primili blagoslov.

Foto: Župa Katuni Kreševo

“Isuse, tako Ti hvala na ovoj milosti! Isuse, tako Ti hvala na ovom daru! Isuse, tako Ti hvala na ovoj ljubavi koju imaš za svakog od nas! Isuse, tako Ti hvala što ti je svatko od nas važan! Isuse, tako Ti hvala na tvom pohodu i na tvom blagoslovu! Isuse, tako Ti hvala na ovom danu. Ovo je dan što ga učini Gospodin, kličimo i radujmo se Njemu”, proučili su na Facebook profilu župe.

Hvala ti što si tako ponizno i na koljenima dočekao svoga Kralja, poručili su na Facebook profilu župe.

Fotografije župljana koji klečeći čekaju blagoslov dokaz su ljudske čežnje i potrebe za Gospodnjom blizinom u ovim zahtjevnim vremenima fizičke odvojenosti od župne zajednice.

 

Foto: Župa Katuni Kreševo

Foto: Župa Katuni Kreševo

Foto: Župa Katuni Kreševo

Foto: Župa Katuni Kreševo

Foto: Župa Katuni Kreševo

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja