Budi dio naše mreže

Nakon emisije o poznatoj Hrvatskoj ljekaruši, č. Ljubici Kovač, primili smo brojne pozive i poruke zainteresiranih slušatelja, a mnogi su svoja svjedočanstva podijelili na društvenim mrežama Hrvatske katoličke mreže. Saznajte gdje možete nabaviti knjigu "Ljekovito bilje - Dar iz Božje ruke", a samo za vas donosimo i jedan recept iz biljne ljekarne s. Ljubice.

/ HKM

U emisiji “Aktualno” Hrvatskoga katoličkog radija, u četvrtak 23. srpnja,  gostovala je časna sestra Ljubica Bernardica Kovač koja više od 32 godine proučava ljekovito bilje te izrađuje lijekove i preparate. Sestrino ljekovito bilje poznato je diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Do sada je prodala više od tri tisuće knjiga s receptima iz prirode, a njezin rad i zalaganje prate mnoga svjedočanstva ljudi koji su ozdravili od raznih bolesti.

“Bog je imao taj plan sa mnom. Kada su se moji roditelji razboljeli ja sam ih došla dvoriti jer nije imao tko drugi. Oboje su bili teško bolesni i nepokretni te su zahtijevali mnogo brige”, naglasila je s. Ljubica.

Vjerujući u Boga i koristeći njene ljekovite pripravke, izliječena je moja kćerkica!

Nakon emisije primili smo brojne pozive i poruke zainteresiranih slušatelja, a mnogi su svoja svjedočanstva podijelili na društvenim mrežama Hrvatske katoličke mreže.

“Draga naša časna Ljubica je pomogla svojim pripravcima mom suprugu u borbi s opakom bolesti. Blagoslovio ju i čuvao dragi Bog”, napisala je naša slušateljica Snješka.

“Hvala joj i Božji blagoslov, izliječila sam se po njezinom receptu”, napisala je naša slušateljica Morena.

“Svako dobro sestri Ljubici. Hvala joj na pomoći. Vjerujući u Boga i koristeći njene ljekovite pripravke, izliječena je moja kćerkica, a i ja osobno. Hvala i Božji blagoslov”, napisala je naša slušateljica Anđelina.

Ljubica Bernardica Kovač, FDC, rođena je 18. prosinca 1939. od oca Petra i majke Ruže r. Pejić u selu Batin, kod Posušja, u obitelji s jedanaestero djece. Školovala se u Posušju i Zagrebu, kao mlada djevojka odlučila se za redovnički život te je stupila u samostan sestara Družbe kćeri Božje ljubavi u Dubrovniku. Ulaskom u novicijat u Splitu dobila je ime sestra Marija Bernardica. Svečane zavjete položila je u Brezovici kod Zagreba 1966. Tijekom njegovanja bolesnih roditelja, zainteresirala se za liječenje ljekovitim biljem i sada pomaže brojnim bolesnicima pomoću prirodnih i ljekoviti pripravaka.

Foto: Leon Ting / Pixabay

Čaj za štitnjaču – recept br. 2

Sastav:

  • Žuta broćika (Galium verum) 50 g
  • Bijela broćika (Galium mollugo) 50 g
  • Stolisnik (Achillea millefolium) 10 g

Priprema:

Suho bilje isjeckati i izmiješati. Na litru uzavrele vode staviti ravnu jušnu žlicu čaja pa kuhati. Poklopljeno hladiti pola sata te zasladiti medom. Piti tijekom dana jednu litru, sve dok se zdravstveno stanje ne popravi.

Knjigu “Ljekovito bilje – Dar iz Božje ruke”, u vlastitoj nakladi, možete potražiti u knjižarama Verbum te na mrežnoj knjižari Verbum.hr. Više o knjizi možete saznati na poveznici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja