Budi dio naše mreže

Dvadeset novih članova dalo je svoja obećanja pa su tako postali članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo u utorak, 30. kolovoza, u Župi Bezgrešnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu. Također, u sklopu cjelovečernjeg programa – duhovne obnove, stotinu je članova obnovilo svoja obećanja pristavši tako i dalje služiti i vršiti svoja poslanja i u Zajednici i u svojemu svakodnevnom životu i radu.

/ mp

Misu je predvodio pater Petar Nodilo, duhovnik zajednice, a cijelu duhovnu obnovu glazbeno je animirala slavljenička služba Molitvene zajednice Srce Isusovo na čelu s Vanessom Mioč i Helenom Lijić. 

Duhovna obnova započela je nagovorom voditelja Alana Hržice koji je povodom desetogodišnjeg djelovanja Zajednice istaknuo kako svaku zajednicu koja se istinski predaje Gospodinu prate posebne milosti. Treba se s vremena na vrijeme podsjetiti što je Gospodin učinio za nas tijekom ovih godina služenje te tako u zahvalnosti pronaći novu snagu za daljnje ustrajno djelovanje.

Ove godine Molitvena zajednica slavi svoju obljetnicu: deset godina djelovanja i aktivnog služenja. Voditelja Zajednice istaknuo je zašto mladi pokazuju veliko zanimanje za ulazak u Zajednicu: „Gdje se može namirisati zaljubljenost u Isusa, rađa se želja za predanim životom u vjeri“. 

 Molitvena zajednica ima i velik broj pridruženih članova te prijatelja koji ne mogu svakodnevno aktivno služiti, ali se uvijek rado odazovu, pomažu i nazoče svakomu događaju važnom za zajednicu. 

“Godina pred nama puna je izazova. Nastavljaju se započeti projekti, između kojih ističemo vrlo posjećene (online) molitve krunice putem Facebook stranice Zajednice te veliku koncertnu turneju Alana Hržice, čiju organizaciju ovaj put preuzimaju članovi Zajednice”, istaknuli su u priopćenju iz Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Alan Hržica

Misu je predvodio pater Petar Nodilo

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja