Budi dio naše mreže

Caritas Dubrovačke biskupije uključio se na platformu za donacije "Čini pravu stvar" i postavio prvi izazov u suradnji s hrvatskim paraolimpijcem Dubrovčaninom Mihovilom Španjom. Ovim izazovom Španja poziva sve ljude dobre volje na prikupljanje novčanih sredstava za kupnju električnih kolica potrebnih jednom mladom sugrađaninu.

/ im

“Kao paraolimpijac sam se susreo s brojnim poteškoćama tijekom svojeg osobnog, ali i sportskog života. No, sve sam ih lakše prebrodio upravo zahvaljujući podršci dobrih ljudi u mojoj okolini, ali i onih koje nisam nužno poznavao. Nedavno sam čuo priču o mladom Dubrovčaninu kojemu su potrebna eklektična invalidska kolica- malo vozilo kojim može sam upravljati, za normalan život, a kojemu na žalost njegova obitelj ne može financirati taj veliki izdatak.

Bilo kakvim sudjelovanjem pokazujete podršku jednoj mladoj osobi koja se susrela s poteškoćama u svojem životu, budite optimizam i pokazujete svoje veliko srce.

Zbog toga pokrećem izazov u suradnji s Caritasom Dubrovačke biskupije s ciljem prikupljanja sredstava koja će omogućiti mojem sugrađaninu ispunjeniji i kvalitetniji život. Riječ je o 16.000 kn koje će biti potpuno iskorištene za kupovinu kolica. Pozivam vas sve da se priključite izazovu svojim donacijama i tako direktno pomognete cilju ove kampanje. Koliki god ste iznos sposobni odvojiti, on će pomoći dostizanju krajnjeg cilja. Bilo kakvim sudjelovanjem pokazujete podršku jednoj mladoj osobi koja se susrela s poteškoćama u svojem životu, budite optimizam i pokazujete svoje veliko srce. Vjerujem da s našom kolektivnom podrškom možemo bitno poboljšati nečiji život!”, kaže Španja u svom pozivu.

Poziv možete poslušati na poveznici: https://cinipravustvar.hr/izazov/dubrovacki-paraolimpijac-za-elektricna-invalidska-kolica-mladom-sugradaninu/33952

Prvi Caritasov izazov objavljen je u utorak, 21. rujna i tijekom prvog dana prikupljanja sredstava 25 donatora je pomoglo ovu akciju. Za električna kolica potrebno je prikupiti 16 tisuća kuna.
Platforma “Čini pravu stvar” besplatna je za sve udruge i neprofitne organizacije na području Hrvatske. Svaki pojedinac može postaviti izazov za neki cilj za koji želi prikupljati novac, objaviti iznos koji je potrebno skupiti te navesti i do kada izazov traje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja