Budi dio naše mreže

Catholic Cro Women organizira u subotu 24. veljače 2024. od 9 do 18 sati svoju drugu konferenciju pod nazivom Poduzetništvo s povjerenjem.

/ mk

Više od 500 sudionica tog dana okupit će se na prigodnom programu koji će započeti Svetom Misom u Bazilici Svetog Antuna Padovanskog u 9 sati nakon čega će se konferencija nastaviti u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Foto: Catholic Cro Women

Ovaj događaj bit će dan namijenjen ženama koje su u poduzetništvu, kao i onima koje o njemu razmišljaju i podržavaju ga. Sudionice će tako imati prilike duhovno se obnoviti uz Svetu Misu i nagovor, inspirirati uspješnim poduzetničkim pričama, pronaći ili obnoviti smisao svog poduzetništva i biznisa, usvojiti nova biznis znanja i vještine na radionicama, te se opustiti i zabaviti uz izvrsnu glazbu, domjenak, druženje i networking.

Svoje mjesto za ovo događanje koje obuhvaća motivacijska predavanja 5 izvrsnih govornika po svjetski poznatom TEDx modelu, biznis radionice 10 vrhunskih voditelja, networking, druženje i zabava uz gastro i eno delicije, catering, kavu i dobru glazbu domaćih glazbenih zvijezda možete osigurati svojom prijavom ovdje. Osim uživo, ovu konferenciju moći će online pratiti i sudionice iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Inicijativa CCW je još od rujna 2022. godine započela s redovitim online događanjima od kad je do danas održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica.

Misija inicijative Catholic Cro Women pokrenute 2022. godine je omogućiti rast i razvoj platforme koja će biti temelj zajedništva kako bi članice međusobno podijelile svoja iskustva, učili jedni od drugih i rasli, kako poslovno tako i duhovno. Njihova svrha je tako okupiti i podržati žene koje se bave ili se žele baviti poduzetništvom ili poslovnim aktivnostima, te promicati moralno poslovanje temeljeno na kršćanskim vrijednostima. Vodstvo ove Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a svoju duhovnu pratnju i podršku dali su im i fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa.

Značaj Catholic Cro Women i nadolazeće konferencije naglasio je fra Ivan Marija Lotar.

Catholic Cro Women neviđen je projekt na našim prostorima, ali i šire. Program kojemu ćemo svjedočiti na Konferenciji koristan je i potencijalno plodonosan za svakoga tko ozbiljno razmišlja o vlastitoj duhovnosti i o svome poduzetništvu kao projektu kojega gradi s povjerenjem u Boga. Ne samo promišlja, nego i proaktivno djeluje u suradnji s Božjim stvarateljskim naumom za svijet.”

Djelatno provodeći svoju misiju i svrhu rada, ova inicijativa vrlo brzo se proširila i okupila na društvenim mrežama 2102 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem.

Catholic Cro Women veliki je Božji dar za sve nas, kako za žene okupljene u ovoj inicijativi tako i za društvo i žensko poduzetništvo u Hrvatskoj općenito. Nema ništa ljepše od “živjeti u Božjoj volji” – iako smo mi često nesigurne i preplašene žene, milost je spoznati jedinu nepropadljivu kompaniju na svijetu po imenu Nebo. Istinsku sigurnost i povjerenje za nas i naš biznis možemo jedino spoznati ako ćemo imati na umu da nam je šef Otac, manager Isus, a odnosi s javnošću Duh Sveti, uz ispostavu (crkvu) u svakom selu – rezultat je veliko pouzdanje koje nas vodi direktno u Poduzetništvo s povjerenjem. Zato s velikim uzbuđenjem i veseljem najavljujemo ovu konferenciju koja je uistinu veliki dan za žensko poduzetništvu u Hrvatskoj i veliki dar za svaku ženu koja želi spoznati “kako mogu svetije i bolje”. Program je pomno osmišljen baš prema potrebama i svrsi žene kako bi svakoj od vas pružio iskustvo i doživljaj od kojeg će vam srce gorjeti za Boga i nositi vaš posao barem stepenicu gore! Dođite i odvažite se doživjeti ćete ono “nešto”. Veselimo se susretu s vama. Budite u poduzetništvu s povjerenjem! Blagoslovljene bile.”

Ovim je putem žene iz cijele Hrvatske i inozemstva pozvala predsjednica Udruge Poduzetništvo s povjerenjem, Andrea Oroš.

Ne propustite osigurati mjesto na ovom događanju već danas i tako si omogućiti vrijedan duhovno-poslovni sadržaj za svoj rast i razvoj svog biznisa!

Foto: Catholic Cro Women

1. CCW konferencija 2023. / Foto: Catholic Cro Women

CCW okupljanje / Foto: Catholic Cro Women

Foto: Catholic Cro Women

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja