Budi dio naše mreže

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije poziva vas na radionicu "Unutarnje kušanje i proživljavanje… vina". Broj sudionika ograničen je na 20, a rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta. Više informacija donosimo u nastavku.

/ md

Ova radionica degustacije vina i razlučivanja unutarnjih duhovnih pokreta namijenjena je svima koji žele žele uživati u otkrivanju istančanih okusa vina i kroz to se upoznati s ignacijevskom tradicijom razlučivanja unutarnjih pokreta starom pet stoljeća, javlja Ignacije.hr.

Radionica kušanja vina održat će se za tjedan dana, u srijedu, 8. veljače u restoranu Zlatne gorice u Varaždinu.

Animatori radionice bit će pater Tvrtko Barun, isusovac i svećenik te osoblje restorana Zlatne gorice u Varaždinu, a predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.

Radionica će polaznicima pomoći u upoznavanju svijeta vina i ignacijevske duhovnosti. Sastojat će se od stručnog vodstva kroz okuse i doživljaje 3 različita vina, kao i kroz teoretsko i praktično upoznavanje s unutarnjim pokretima i razlučivanjem duhova.

Konkretno kušanje, edukacija, razmjena mišljenja i iskustva omogućit će produbljivanje i međusobno prožimanje ovih dviju tema. Polaznici imaju priliku naučiti kako razlikovati vina i unutarnje pokrete prema izgledu, mirisu, okusu, intenzitetu i kompleksnosti.

Prijave na radionicu moguće su putem upitnika na POVEZNICI.

Predviđen financijski doprinos za ovaj program i sve ostale informacije možete pronaći na stranici ignacije.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja