Budi dio naše mreže

Ostvarite popust u KS-u na knjigu "Božićna blaženstva" Stjepana Licea

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u prosincu 2020. godine mogu ostvariti 30% popusta na knjigu "Božićna blaženstva" Stjepana Licea. Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Kršćanske sadašnjosti i na blagajni pokazati objavu.

/ mp

Posluživši se najpoznatijim starozavjetnim i novozavjetnim izrazom blaženstava, Stjepan Lice kruži oko Božića i ulazi u njegove najintimnije, najljudskije i najbožanskije razloge baš na način onoga što i jest posljedica vjere – dobivanja blagoslova za svoj i živote onih s kojima nam je živjeti.

U svojim zapisima i pričama, koji su nastajali tijekom niza godina, autor želi poručiti da je Božić srce ljudske povijesti i srce ljudsko kroz sve dane.

Poneki od tekstova bili su do sada objavljivani po periodikama, no većina tekstova nije objavljena pa stoga ovaj kompendij božićnih tekstova i priča predstavlja autorov prinos našim božićevanjima na suptilan, duboko ljudski i vjernički način koji s se s pažnjom i osjetljivošću nudi kao putovanje kroz blagdane i ulaženje u njihov dublji smisao.

Više o knjizi doznajte OVDJE.

Ključne riječi:
Stjepan Lice

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja