Budi dio naše mreže

30 POSTO POPUSTA Posebna pogodnost za knjigu mjeseca u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u veljači 2019. godine mogu ostvariti 30 posto popusta na knjigu Antona Tamaruta "Dom ljubavi i kršćanske radosti". Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Kršćanske sadašnjosti i na blagajni pokazati barcode iz ove objave.

/ mp

U ovoj knjizi se o braku i obitelji govori pod teološkim vidikom, a temelj je u kršćanskoj objavi i predaji te u crkvenome učiteljstvu. Taj je pogled, koji vidi potrebu i drukčijih pristupa obiteljskoj problematici, po svojoj poruci idealan i odlikuje se cjelovitošću i svestranošću.

Sadržaj i razmišljanja u ovom djelu izuzetno su vrijedna i mogu biti od značajne pomoći kako svećenicima, redovnicima i redovnicama te katehetama, tako i drugim vjernicima, posebice supružnicima i obiteljskim zajednicama koji žele naći nadahnuće za kršćansko življenje bračnih i obiteljskih vrijednosti u suvremenom društvu.

Detaljnije o knjizi možete pročitati OVDJE.

Da biste ostvarili popust od 30 posto na ovu knjigu Antona Tamaruta, na blagajni u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti trebate pokazati ovaj barcode:

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja