Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-ljubo-vukovic

HALO, VELEČASNI? Je li ogovaranje govoriti o tuđim grijesima?

Je li grijeh ako nekoga spomeneš imenom i spomeneš njegov grijeh? Kako izdržati u samoći umirovljeničke dane nakon propalog braka bez djece? – neka su od pitanja na koje je u emisiji "Halo, velečasni?" u petak, 20. siječnja odgovarao vlč. Ljubo Vuković, župnik župe Sv. Nikole Tavelića u Kustošiji.

Možemo li u bilo koje doba odlučiti moliti devetnicu?

Možemo li u bilo koje doba odlučiti moliti devetnicu i ide li uvijek uz devetnicu i post, treba li se nakloniti gledajući prema svetohraništu kadd svećenik posprema ciborije s posvećenim hostijama – neka su od pitanja na koje je u emisiji Halo, velečasni? u petak, 20. siječnja odgovarao vlč. Ljubo Vuković, župnik župe Sv. Nikole Tavelića u Kustošiji.

HALO VELEČASNI Je li grijeh ako koristimo ilegalne kompjutorske programe?

Korištenje ilegalnih kompjutorskih programa, izostanak blagoslovljene vode na ulazu u crkvu te odlazak na ispovijed za vrijeme svete mise – neke su od tema koje muče slušatelje HKR-a i u emisiji 'Halo velečasni' u petak, 2. prosinca, na te je dvojbe odgovore pokušao dati naš 'radijski župnik' vlč. Ljubo Vuković, inače župnik zagrebačke župa Sv. Nikole Tavelića na Kustošiji.

HALO, VELEČASNI? Kako prijateljici reći da ne smije biti ljubavnica oženjenom čovjeku?

Što učiniti ako je suprug zatražio razvod, a vjenčani smo u crkvi i već imamo dijete? Smije li se uzimati stvari vezane uz pokojnika ili je to znak navezanosti? Bliska prijateljica ima ljubavnika. Savjetovala sam joj da prestane, ali ne vrijedi. Što još mogu učiniti? Na ta i brojna druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" 14. listopada odgovarao je župnik župe sv. Nikole Tavelića u Zagrebu vlč. Ljubo Vuković.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja