Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-damir-ocvirk

HALO VELEČASNI Što ako darujem novac ljudima u potrebi, a oni ga zloupotrijebe?

Zašto došašće počinje u različite datume u godini? Zašto neke zemlje nemaju mise zornice? Što ako darujem novac ljudima u potrebi, a oni ga zloupotrijebe? Na ova i druga pitanja u petak, 25. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Damir Ocvirk, župnik župe svetog Josipa s Trešnjevke.

HALO, VELEČASNI? Zašto se Crkva nije više založila za roditelje odgojitelje u Zagrebu?

Zašto se Crkva nije više založila za roditelje odgojitelje u Zagrebu? Što znači rečenica u Svetom pismu vezana uz Josipa i Mariju: "Uze k sebi svoju ženu i ne upozna je dok ne rodi sina." Kako prepoznati simptome koji upućuju da osoba treba ići na egzorcizam? Na ova i druga pitanja u petak, 4. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" odgovarao je vlč. Damir Ocvirk, župnik Župe sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci.

VIDEO Treba li upozoriti na psovku?

Treba li upozoriti na psovku, u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" odgovorio je župnik župe sv. Josipa sa Trešnjevke u Zagrebu vlč. Damir Ocvirk.

HALO, VELEČASNI? Ne ostavljamo slušatelje da sami traže odgovore na brojna pitanja, već smo tu za njih

Niz je pitanja iz vjerničke prakse s kojima se susreću slušatelji HKR-a. Na njih petkom u 08:10 odgovaraju svećenici s dugogodišnjim pastoralnim iskustvom u emisiji "Halo, velečasni?". Od jeseni 2022. u emisiju ulaze dva nova župnika, prokušana pastoralca – vlč. Ljubo Vuković, župnik župe sv. Nikole Tavelića sa Kustošije i vlč. Damir Ocvirk, župnik župe sv. Josipa sa Trešnjevke u Zagrebu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja