Budi dio naše mreže

Ključna riječ: razmatranje

Zaboravljamo koliko je Bog potreban i meni i tebi

Na prvu nedjelju došašća iz Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije prenosimo propovijed vlč. Josipa Filipovića. "U jurnjavi života nikada nećemo biti pripravni na susret s Gospodinom", poručio je.

Odvajanje od svete mise početak je duhovne propasti

"Zreo kršćanin ne smije sebi dopustiti da mu prođe dan a da nije izdvojio ozbiljan komad vremena za boravak u Božjoj prisutnosti", poručuje župnik Župe Presvetog Trojstva u Zagrebu – Prečko vlč. Tomislav Šagud.

CRKVENO BLAGO Marija - uzor Crkve moliteljice

Svatko tko danas sudjeluje na svetoj misi, neka obrati pozornost na Predslovlje blagdana Marije Majke Crkve. Teološki silno bogato, a izrečeno jednostavnim riječima! Uzmite si vremena i razmatrajte ovo bogatstvo koje Crkva čuva!

TOMISLAV IVANČIĆ Kamo teku tvoji dani?!

Sve teče, sve se mijenja, sve odlazi, ništa ne ostaje onako kako je nekad bilo. Ali, kamo sve teče, u kojem smjeru, gdje je cilj i utok svih naših životnih tokova?

FRA TOMISLAV PERVAN Isus traži bezgranično praštanje

„Samo onaj tko je oprostio i komu je oprošteno bit će uslišan. Onaj tko to ne čini, torpedira i razara Isusovo djelo“, poručuje fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevac čiji osvrt na ulomak iz Matejevog evanđelja prenosimo u cijelosti.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja