Budi dio naše mreže

Ključna riječ: predragocjena-krv-kristova

P. Stjepan Ivan Horvat: Gospodine, želim Ti zahvaliti što si me maknuo s krivoga puta kojem su temelj bili prolazni užici i besmislenost

"Hvala Ti što si me doveo na početak ovog puta koji vodi k Tebi. Znam da to nije lak put, znam da je preda mnom strm i uzak put na kojemu me čekaju teškoće (...) Gospodine, molim Te, blagoslovi moj ulazak u postulat Družbe misionara Krvi Kristove, jer bez Tvog blagoslova nemoguće mi je uspinjati se tim putem", napisao je među ostalim p. Stjepan Ivan Horvat prije kada se odlučio pridružiti Družbi misionara Krvi Kristove.

HODOČASNIČKI DNEVNIK Putevima milosti od Sesveta do Ludbrega

Nakon što smo prošle godine pješice u pet dana iz Zagreba stigli do Rijeke i Svetišta Majke Božje Trsatske, jake emocije i snažan osjećaj Božje prisutnosti potaknuo nas je da u istom sastavu, samo godinu kasnije, u kalendarski gotovo istom terminu krenemo na još jedno pokorničko i zahvalno hodočašće. Ovaj put na drugu stranu, u Ludbreg u Svetište Predragocjene Krvi Kristove. Pred nama je bio put dug gotovo 100 kilometara i plan prijeći ga u tri dana.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja