Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ozdravljenje

Udala sam se, suočila s dijagnozom karcinoma i neplodnosti, ali Gospodin je imao veći plan za nas

Naše malo čudo dokaz je da vjera čini čuda i koliko god se nekad činilo teško opustiti se ili prepustiti, u biti je toliko jednostavno jer u Božjim rukama sve je moguće. Svjedočim: ono što nije od Boga je komplicirano i teško pa tako nekad  i naše misli i osjećaji. Imajte povjerenja i Svemogući će vam to dokazati. Prepustite mu svoje boli i svoje rane i višestruko ćete profitirati. Predajte sve svoje Njemu i Božja providnost će se pobrinuti za vas.

SVJEDOČANSTVO Čudesno ozdravljenje po zagovoru o. Ante Antića

“I Vi ste se od ovoga oporavili?! I Vi hodate?!”, upitao je začuđeni doktor čovjeka kojeg je od operacije mogao spasiti samo zagovor Gospe Sinjske i o. Ante Antića kojima se njegova supruga nepokolebljivo utjecala. Svjedočanstvo vam donosimo u cijelosti.

Moli neprestano za ozdravljenje bolesnikȃ

"Ako se Isus, koji je Sin Božji, usrdno utjecao Ocu za ozdravljenje bolesnog čovjeka, koliko smo tek mi na to pozvani, dragi kršćanine? Moli stoga neprestano za ozdravljenje bolesnikȃ, jer možda će i tebi jednom biti potrebno suosjećanje i molitva drugih, bližnjih ili nepoznatih ljudi", piše u novoj tjednoj kolumni za Hrvatsku katoličku mrežu fra Goran Azinović.

Čudo zbog kojeg je Faustina Kowalska proglašena svetom

Prije četrdeset i dvije godine tročlana obitelj iz Massachusettsa spakirala je kofere i uputila se u Poljsku tražeći čudo. Bob i Maureen Digan, zajedno sa svojim 8-godišnjim sinom Bobbyjem, stigli su 23. ožujka 1981. na grob sestre Faustine Kowalske koji se nalazi u Svetištu Božjeg Milosrđa u blizini Krakova.

Isus, istinski Liječnik, može izliječiti naše rane!

Jedan od najgorih neprijatelja za svladavanje bilo kojeg problema, lažnog idola ili duboko ukorijenjene ovisnosti je "sljepoća", ili još bolje, nespremnost da se ponizno prizna da taj problem postoji.

Ozdravljenje kao katolička stvarnost

Mogu li i laici ozdravljati ljude? Koja je uloga sakramenta bolesničkog pomazanja u ozdravljenju? O ovim temama u Argumentima HKR-a urednice Diane Tikvić govorili su mons. Marinko Miličević, generalni vikar Gospićko-senjske biskupije, Damir Zukan, nacionalni koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom i Ante Bilaver, magistar teologije i voditelj Službe ozdravljanja zajednice 'Božja pobjeda'.

SVJEDOČANSTVO Recite vašoj kćeri da joj fra Ante poručuje da će ozdraviti

Kad sam otvorila vrata i ušla, osjetila sam nešto što nikad u životu još nisam, počela sam drhtati. Osjetila sam nešto nadzemaljsko i ugledala gdje leži u krevetu: blago i svetačko lice Ante Antića. Dotrčala sam do njegova kreveta, kleknula, a iz mojih očiju proteklo je vrelo suza. Fra Ante me blago tješio: "Što vam je, gospođo, pričajte, smirite se..."

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja