Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nova-knjiga

Predstavljena knjiga „Objave svete Gertrude“

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 17. studenoga na konferenciji za medije predstavila je knjigu Objave svete Gertrude. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

Predstavljen roman "Ispovijesti gospođe X"

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 6. listopada na konferenciji za medije predstavila je roman Ispovijesti gospođe X. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

FOTO Predstavljena nova knjiga "Dom od dragog kamenja" autorice Marije Lukačin

Knjiga "Dom od dragog kamenja" autorice Marije Lukačin predstavljena je u Zakladi Rehobot 2. rujan 2022. Knjigu je predstavio otac Zlatko Pletikosić, karmelićanin, župni vikar u svetištu Majke Božje Remetske, a cijeli događaj vodio je don Jurica Manzoni, vicerektor biskupijsko-misijskog sjemeništa u Puli, Redemptoris mater. Na promociji je prisustvovalo nešto više od 100 uzvanika.

Boga previše ne zanima vjerujemo li u njega, no jako mu je stalo da ga ljubimo

Knjiga "Želim da postojiš. O Bogu ljubavi" puna je neočekivanih uvida, čime poziva na preispitivanje i propitivanje vlastitih slika Boga kako bi ona mogla postati jasnija i potpunija. Autor se ne boji pitanja, iako stoji čvrsto u vjeri, te nastoji proniknuti u pitanja koja Biblija postavlja svakom čovjeku i čitatelju. Primjerice: „Ne mogu se riješiti misli da Boga previše ne zanima vjerujemo li u njega. No jako mu je stalo do toga ljubimo li ga. (…)

VERBUM Predstavljena knjiga „Tobija i Sara“

Nakladna kuća Verbum u četvrtak 28. travnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Tobija i Sara. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja