Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nanovo-rodeni

Molitva je odnos s Bogom, ali i borba

Posljednji susret "Četvrtak za dušu" održan je u u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u četvrtak, 20. lipnja. Predavanje je održao Matija Ricov iz zajednice Nanovo rođeni na temu "Moliti do uslišanja".

Održan godišnji susret mladih Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Hrvatske i BiH

U Zdravstveno-turističkom centru Banja Vrućica kod Teslića, u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, uz blagoslov nadbiskupa Tome Vukšića, održan je od 5. do 7. siječnja 2024. godišnji susret mladih u organizaciji Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom (KKODS) Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Tema ovogodišnjega susreta bila je „Zdrava duhovnost“, a sudjelovalo je oko 500 mladih iz župa i molitvenih zajednica iz Hrvatske i BiH, te iz Subotičke biskupije. Ni ovaj put nisu izostale mlade obitelji s djecom koje su dale posebna pečat susretu.

Matija Ricov o važnosti zagovorne molitve

Nacionalni koordinator za mlade Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom i nekadašnji voditelj molitvene zajednice "Nanovo rođeni" Matija Ricov govorio je za Hrvatsku katoličku mrežu o zagovornoj molitvi. Pročitajte što je rekao. 

Hrvat Josip Bilandžija izabran u Vijeće CHARIS-a

Od 29.-31.10. održana je prva Opća skupština CHARIS-a u Rimu na kojoj je zamjenik voditelja zajednice Nanovo rođeni i savjetnik vijeća nacionalne koordinacije Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome Hrvatske Josip Bilandžija izabran za predstavnika mladih u međunarodnom vijeću CHARIS-a.

ARGUMENTI Znate li za "Unbound"?

"Unbound" je molitva evangelizacije srca koja vjernike, primjenom istine Evanđelja, vodi do slobode i susreta s Bogom Ocem. "Unbound" je zapravo nekonfrontacijski model za ozdravljenje i oslobođenje kojega su predstavili gosti Argumenata HKR-a 27. rujna.

Zlo postoji i bori se za duše – jesmo li svjedoci posljednje bitke?

U emisiji „Argumenti“ Hrvatskog katoličkoga radija u četvrtak 23. ožujka o temi „Zlo postoji i bori se za duše – jesmo li svjedoci posljednje bitke?“ govorili su izv. prof. dr. s. Valerija Kovač s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, isusovac p. Siniša Štambuk i Mišo Lukenda, voditelj molitvene zajednice „Nanovo rođeni”. Urednica emisije je Tanja Maleš.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja