Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mons-ivan-sasko

FOTO Biskup Šaško krstio sedmo dijete obitelji Lovrenović i četvrto dijete obitelji Ivić

Zagrebački pomoćni biskup mons. Ivan Šaško predvodio je misno slavlje u nedjelju 9. lipnja 2024. u Župi Bezgrešnog začeća BDM, Malešnica-Oranice tijekom kojeg je krstio Jakova, sedmo dijete u obitelji Ivanke i Miroslava Lovrenović, te Josipa, četvrto dijete u obitelji Ivone i Ivana Ivić. U koncelebraciji su bili župnik Antonio-Mario Čirko, pastoralni suradnik vlč. Dario Kral te don Miroslav Rubić, župnik Župe Okrug Gornji na Čiovu koji je bio krsni kum malom Josipu. 

Biskup Šaško krstio šesto dijete u obitelji Šuto

U nedjelju, 3. ožujka na župnoj svetoj misi s početkom u 10.30 sati u bazilici Sv. Antuna na Svetom Duhu zagrebački pomoćni biskup, mons. Ivan Šaško krstio je šesto dijete u obitelji Šuto: Dinu Ozanu.

FOTO Okićen bor ispred zagrebačke katedrale

Uoči svetkovine Rođenja Gospodinova, u petak 22. prosinca 2023. godine okićen je bor na trgu ispred Zagrebačke katedrale. Kićenje bora uslijedilo je nakon misnoga slavlja u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup mons. Ivan Šaško, u koncelebraciji s rektorom katedrale mons. Zlatkom Korenom.

Najstarija hrvatska katolička misija u Europi proslavila 75. rođendan

Sedamdeset i peta obljetnica Hrvatske katoličke župe bl. Alojzija Stepinca u Münchenu svečano je proslavljena misnim slavljem u nedjelju i akademijom dan prije. Od te najstarije i najbrojnije hrvatske katoličke misije u Europi nastale su sve druge hrvatske katoličke misije, zajednice i župe u Njemačkoj.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja