Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mons-ivan-sasko

Biskup Šaško krstio peto dijete obitelji Adamčuk

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško, u zajedništvu sa župnikom Vinkom Tomićem, predvodio je misno slavlje treće korizmene nedjelje, 20. ožujka u župnoj crkvi Sv. Pavla apostola u Retkovcu i tom prigodom krstio maloga Leona, peto dijete u obitelji Adamčuk.

Biskup Šaško razgovarao s predstavnicima roditelja odgojitelja

Mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački i preč. Marko Kovač, biskupski vikar za pastoral i kancelar primili su u utorak 7. prosinca predstavnice korisnika prava na mjeru "roditelj-odgojitelj" na Nadbiskupskome duhovnom stolu u Zagrebu, u ime zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića.

Proslavljen Svjetski dan mladih u Zagrebačkoj nadbiskupiji

Svjetski dan mladih u Zagrebačkoj nadbiskupiji svečano je proslavljen na svetkovinu Krista Kralja, u nedjelju 21. studenog sa središnjim svečanim slavljem u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu na kojem su sudjelovali dekanatski predstavnici mladih te mladi Karlovačkog i Dugoreško-mrežničkog dekanata.

Biskup Šaško predvodio službu svjetla na zagrebačkom hodočašću u Mariju Bistricu

Službu svjetla na 290. zavjetnom hodočašću vjernika grada Zagreba i hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu u subotu 18. rujna predvodio je zagrebački pomoćni biskup mons. Ivan Šaško, u zajedništvu s pomoćnim biskupom mons. Mijom Gorskim, okupljenim svećenicima i hodočasnicima, stoji na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja