Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mlada-misa

Što je radost - zna mladomisnik fra Siniša Pucić!

"Radost je najdublja težnja svakog čovjeka; ako je ima onda je čuva kao najveće bogatstvo; ako je nema onda je sve spreman dati i učiniti da bi je stekao," fra Siniša Pucić koji je na svetkovinu sv. Franje u nedjelju slavio mladu misu na riječkom Trsatu - najsretniji trenutak u životu svakog svećenika.

FRA ANTE VUČKOVIĆ: "Oltar je prostor za izmučene ljude potrebne Boga"

U vremenu proslave mladih misa, donosimo propovijed fra Ante Vučkovića s mlade mise don Hrvoja Katušića, sadašnjeg generalnog vikara Dubrovačke biskupije, o svećeničkom poslanju. Riječi koje je fra Ante Vučković uputio tadašnjem mladomisniku aktualne su i danas.

FOTO Don Grgur Alviž slavio mladu misu

Novozaređeni svećenik Šibenske biskupije don Grgur Alviž slavio je u subotu 6. srpnja mladu misu u Raslini. Koncelebriralo je tridesetak svećenika među kojima je bilo i šest ovogodišnjih mladomisnika.

Vlč. Josip Pende slavio mladu misu

Veliki događaj za župu sv. Mihovila Arkanđela u Jelenju zbio se u nedjelju 23. lipnja 2019. godine. Mladu misu slavio je vlč. Josip Pende, povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije kojega je za svećenika 8. lipnja ove godine zaredio riječki nadbiskup mons. dr. Ivan Devčić. Zadnji put u Jelenju mlada misa slavljena je 7. lipnja 2014. kada ju je slavio vlč. Marijan Žderić te su se ovom važnom događaju odazvali mnogobrojni vjernici koji su mladomisnika, nakon roditeljskog blagoslova ispred kuće u Dražicama, u procesiji pratili do župne crkve.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja