Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krstenje

U obitelji Tubić kršteno šesto dijete

U župi Svete Obitelji u Novoj Mokošici dubrovački biskup mons. Roko Glasnović krstio je u nedjelju 24. rujna malenu Ivu, šesto dijete u obitelji Damira Tubića i Marije r. Meštrović. Obitelj Tubić ima još tri dječaka i dvije djevojčice, a kuma najmlađem djetetu bila je Kristina Zadro.

Krštenje osmog djeteta u obitelji Barišić u HKŽ Munchen

Župnik hrvatske katoličke župe München fra Petar Klapež predvodio je u subotu 16. rujna svečano misno slavlje u kapeli Duha Svetoga  tijekom kojega je krstio djevojčicu Sofiju, osmo dijete u obitelji Franje i Žane Ivane Barišić.

Poznati brazilski nogometaš krstio se u 47. godini

Pratiteljima nogometa zasigurno je dobro poznat brazilski nogometaš Ronaldo Luís Nazario da Lima koji je na svojem Instagram profilu podijelio da je primio sakrament krštenja u 47. godini. U nastavku pročitajte njegovo kratko svjedočanstvo.

Biskup Zdenko Križić krstio je peto dijete u obitelji Jurčević

Danas 8. srpnja, 2023 godine u župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Cvitoviću, biskup mons. Zdenko Križić krstio je Valentina, peto dijete Dejana i Sanje Jurčević. Misu je predvodio biskup Križić u zajedništvu sa kancelarom i tajnikom preč. Mišelom Grgurićem i župnikom vlč. Ivicom Tollom.

U Ruandi proslavljen blagdan Marije Pomoćnice kršćana

"Pod svetom misom u lijepom parku našeg novicijata, u lurdskoj špilji jako svečano smo proslavili blagdan Marije Pomoćnice. Za našu župu to slavlje bilo je posebno jer su se na njemu krstila sedmorica đaka iz naše zanatske škole te jedna djevojka koja je prešla u Katoličku Crkvu", piše za Hrvatsku katoličku mrežu član Hrvatske salezijanske provincije i misionar u Ruandi don Danko Litrić.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja