Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kmnl-zagreb

Obilježena 25. obljetnica zagrebačkog KMNL-a

Dvadesetpeta obljetnica Katoličke malonogometne lige, koja je u Zagrebu započela davne 1998. godine, obilježena je misnim slavljem koje je 28. studenoga u župi sv. Marka Križevčanina na Selskoj predvodio višegodišnji sudionik Lige, a sada rektor bistričkog svetišta preč. Domagoj Matošević.

Početak Katoličke malonogometne lige

U srijedu 25. listopada 2023. u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci službeno je započela nova sezona Katoličke malonogometne lige. Misno slavlje predvodio je mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački, uz koncelebraciju vlč. Filipa Šešeka, povjerenika za pastoral mladih i pastoral sportaša, župnika vlč. Damira Ocvirka i svećenika povezanih uz ekipe koje ove godine igraju ligu.

Biskup Šaško predvodio misno slavlje prigodom početka KMNL-a

Euharistijskim slavljem koje je 12. listopada u župnoj crkvi Sv. pape Ivana XXIII. u zagrebačkoj Dubravi predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško, započela je nova sezona Katoličke malonogometne lige u Zagrebačkoj nadbiskupiji.

Katolička malonogometna liga vraća se u Zagreb i kreće u listopadu

Nakon stanke zbog pandemije koronavirusa, Katolička malonogometna liga vraća se u Zagreb. Nova sezona započinje u listopadu, stoga se pozivaju mladići od 16 do 28 godina da se okupe u svojim župama i prijave ekipu Pastoralu mladih Zagrebačke nadbiskupije za novu sezonu KMNL-a.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja