Budi dio naše mreže

Ključna riječ: josipa-galic

Za Božić doputovala u Benin: "Svima želim Božić okupan ljubavlju"

Navikli smo se na odlazak naših ljudi u misije na volontiranje kod misionara, ali kada netko s tom nakanom na božićno jutro sleti u Benin nakon što je iz Zagreba u noći s Badnjaka otputovao, to zaslužuje pažnju Hrvatske katoličke mreže. Upravo takav iskorak učinila je Josipa Galić, ravnateljica Učeničkog doma 'Marija Jambrišak' u Zagrebu.

DIRLJIV STATUS UČITELJICE Sretno svim učiteljima, herojima!

Prvi je dan škole, naša djeca i mladi ponovno će vidjeti svoje školske prijatelje, a nakon ljetnog odmora, uz vrata škole, otvaraju im se i vrata u svijet znanja i novih poznanstava. No ove je godine uz uzbuđenje učenika i učitelja zbog početka nove školske godine, prisutna i zabrinutost za zdravlje uzrokovana pandemijom koronavirusa. Josipa Galić, odgojiteljica u zagrebačkom Učeničkom domu Marije Jambrišak, uputila je na društvenim mrežama ohrabrenje za početak školske godine.

Studenti 4. godine komunikologije oduševljeni praksom na HKM-u

U sklopu prakse na 4. godini studija komunikologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Hana Kilijan, Josipa Galić i Frane Rančić odlučili su tri tjedna provesti na Hrvatskoj katoličkoj mreži. Tako su od 13. svibnja do 31. svibnja učili kako se radi za radio, a kako se piše za portal.

Josipa Galić: U Africi ostavljam dio srca

„Ljubav mi je sve objasnila i Ljubav je sve riješila” riječi su sv. Ivana Pavla II. čije ime nosi prihvatilište za smještaj djevojčica u selu Hondji u Beninu, zemlji zapadne Afrike. Ove riječi zorno opisuju i nastanak tog prihvatilišta.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja