Budi dio naše mreže

Ključna riječ: halo-velecasni

HALO VELEČASNI? Kako oprostiti svojim neprijateljima?

Kako oprostiti svojim neprijateljima? Što moliti da mi sin i snaha mogu imati djece? Na ova i druga pitanja odgovarao je u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?“ u petak, 22. siječnja župnik župe sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu fra Roko Bedalov.

VIDEO Smije li se prekršiti zavjet?

U emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" u petak, 11. prosinca, vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela je odgovorio na pitanje: "Smije li se prekršiti zavjet?"

HALO VELEČASNI? Treba li nakon pričešćivanja pokleknuti pred svetohraništem?

Treba li nakon pričešćivanja pokleknuti pred svetohraništem i ispaštaju li potomci za grijeh bratske netrpeljivosti oko podjele imanja? Na ta i druga pitanja odgovarao je u petak 11. prosinca vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela u emisiji "Halo, velečasni!" Hrvatskog katoličkog radija.

VIDEO Kako se nositi sa strahovima?

U emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" u petak, 20. studenoga, vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela je odgovorio na pitanje: "Kako se nositi sa strahovima?"

VIDEO Kako prepoznati stvarnog siromaha?

U emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" u petak, 13. studenog, fra Roko Bedalov je odgovorio na pitanje: "Kako prepoznati stvarnog siromaha (prosjaka)?"

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja