Budi dio naše mreže

Ključna riječ: halo-velecasni

HALO VELEČASNI Je li grijeh ako koristimo ilegalne kompjutorske programe?

Korištenje ilegalnih kompjutorskih programa, izostanak blagoslovljene vode na ulazu u crkvu te odlazak na ispovijed za vrijeme svete mise – neke su od tema koje muče slušatelje HKR-a i u emisiji 'Halo velečasni' u petak, 2. prosinca, na te je dvojbe odgovore pokušao dati naš 'radijski župnik' vlč. Ljubo Vuković, inače župnik zagrebačke župa Sv. Nikole Tavelića na Kustošiji.

HALO VELEČASNI Što ako darujem novac ljudima u potrebi, a oni ga zloupotrijebe?

Zašto došašće počinje u različite datume u godini? Zašto neke zemlje nemaju mise zornice? Što ako darujem novac ljudima u potrebi, a oni ga zloupotrijebe? Na ova i druga pitanja u petak, 25. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Damir Ocvirk, župnik župe svetog Josipa s Trešnjevke.

HALO, VELEČASNI Koliko je misa potrebno prikazati za pokojnika?

Koliko je misa potrebno prikazati za pokojnika? Kada se pokloniti i prekrižiti prilikom primanja pričesti, prije ili poslije? Na ova i druga pitanja u petak, 11. studenoga u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Ljubo Vuković, župnik župe sv. Nikole Tavelića u zagrebačkoj Kustošiji.

HALO, VELEČASNI? Zašto se Crkva nije više založila za roditelje odgojitelje u Zagrebu?

Zašto se Crkva nije više založila za roditelje odgojitelje u Zagrebu? Što znači rečenica u Svetom pismu vezana uz Josipa i Mariju: "Uze k sebi svoju ženu i ne upozna je dok ne rodi sina." Kako prepoznati simptome koji upućuju da osoba treba ići na egzorcizam? Na ova i druga pitanja u petak, 4. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" odgovarao je vlč. Damir Ocvirk, župnik Župe sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci.

HALO, VELEČASNI Sestra me uvjerava da će se Isusov drugi dolazak uskoro dogoditi?

Molim objašnjenje o oprostu grijeha za pokojne u dane Svih Svetih? Sestra me uvjerava da će se Isusov drugi dolazak uskoro dogoditi jer će Izraelci sagraditi treći hram. Kako da je razuvjerim da nije tako? Uvažava li se slušanje krunice i mislima prati moljenje krunice (internetom)? Je li istina da se želi stvoriti nova religija pod nazivom Krislam? Na ova i druga pitanja u petak, 28. listopada, u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Ljubo Vuković, župnik župe Sv. Nikole Tavelića u Kustošiji.

1 2 3 16
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja