Budi dio naše mreže

Ključna riječ: halo-velecasni

VIDEO Sve što vas je zanimalo o biskupskim kapicama

U emisiji HKR-a u petak, 5. lipnja, "Halo, velečasni?" vlč. Robert Šreter odgovorio je na pitanje: "Postoje mitre i kapice, crvene i ljubičaste. Postoje one za papu, kardinale i biskupe. Povremeno se te kapice miču i vraćaju tijekom mise. Kako to da kapice ne skliznu s glave kad su nagnute natrag?"

HALO, VELEČASNI? Imaju li pobožnosti biblijski temelj?

Prvi je petak u mjesecu. Mnogi u lipnju osobito časte Srce Isusovo pa iz toga proizlaze pitanja: Koji su učinci pobožnosti u našim životima? Imaju li pobožnosti biblijski temelj? Na pitanja je u HKR-ovoj emisiji "Halo, velečasni?" u petak, 5. lipnja odgovarao vlč. Robert Šreter, župnik župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

HALO VELEČASNI? Što treba uključiti u ispit savjesti?

Kada se i zbog čega Isus radovao u životu? Što sve treba uključiti u ispit savjesti prije ispovijedi? Na ta i druga pitanja odgovarao je 29. svibnja u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Halo, velečasni?" mons. Zlatko Koren, župnik župe sv. Blaža u Zagrebu.

HALO VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima?

HALO, VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima? Kako Bog gleda na nevjernike koji zaista čine dobro drugima? Što je to Put svjetla? Na ta i druga pitanja, odgovorio je 22. svibnja vlč. Robert Šreter, župnik župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

HALO VELEČASNI? Zašto se kao dan Gospodnji slavi nedjelja, a ne subota?

Je li Katolička Crkva izmislila nedjelju kao dan Gospodnji? Je li car Konstantin pružio kršćanima dan odmora? Zašto kao kršćani slavimo nedjelju, iako u Bibliji zaista piše da je subota dan Gospodnji? Pročitajte objašnjenje i odgovore vlč. Roberta Šretera, župnika župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja