Budi dio naše mreže

Ključna riječ: halo-velecasni

HALO VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima?

HALO, VELEČASNI? Može li svećenik danas donositi pričest bolesnicima? Kako Bog gleda na nevjernike koji zaista čine dobro drugima? Što je to Put svjetla? Na ta i druga pitanja, odgovorio je 22. svibnja vlč. Robert Šreter, župnik župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

HALO VELEČASNI? Zašto se kao dan Gospodnji slavi nedjelja, a ne subota?

Je li Katolička Crkva izmislila nedjelju kao dan Gospodnji? Je li car Konstantin pružio kršćanima dan odmora? Zašto kao kršćani slavimo nedjelju, iako u Bibliji zaista piše da je subota dan Gospodnji? Pročitajte objašnjenje i odgovore vlč. Roberta Šretera, župnika župe sv. Mirka u Šestinama u Zagrebu.

HALO, VELEČASNI? Je li grijeh ako tijekom molitve krunice zaspim?

O poteškoćama u molitvi krunice, svetogrdnim mislima, Cvjetnici bez blagoslova maslinovih grančica te mnogim drugim pitanjima vjernika i slušatelja Hrvatskoga katoličkog radija, u emisiji "Halo, velečasni?" govorio je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO VELEČASNI? Kako mogu primiti potpuni oprost?

Što je potpuni oprost i koji su preduvjeti za njega? Kako sudjelovati u molitvenom slavlju koje će predvoditi papa Franjo u Rimu? Na vaša pitanja u emisiji HKR-a "Halo velečasni!", odgovarao je 27. ožujka župnik šestinske župe sv. Mirka vlč. Robert Šreter.

HALO, VELEČASNI? Što je vjernicima činiti dok nema misa s narodom?

Kako postupati u vremenima bez misa s narodom? Može li se Saboru predložiti da se hrvatski narod opet povjeri Presvetoj Krvi Kristovoj? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" 20. ožujka odgovarao je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

VIDEO Može li misa biti zabranjena?

Mnogi vjernici ovih su dana zbunjeni i žalosni jer su mise s narodom uslijed epidemije koronavirusa odgođene, a u nekim zemljama i zabranjene. Kako se vjernici trebaju ponašati te što mogu učiniti u ovakvoj situaciji, u emisiji HKR-a Halo, velečasni odgovorio je vlč. Robert Šreter.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja