Budi dio naše mreže

Ključna riječ: e-duhovne-vjezbe

Znate li što znači Efa riječi?

Aplikacija e-Duhovne vježbe pruža mogućnost sudjelovanja u online programima u cilju osnaživanja osobnog odnosa s Bogom kroz molitvu i razmatranja. Riječ je o projektu franjevačkog bratstva iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja BDM. Korisnicima, između ostalog, preko aplikacije svaki dan stiže Efa riječi – rubrika s kratkim evanđeoskim citatom i razmatranjem.

Treba mi odmor, Gospodine

"Želimo vam da u ovim ljetnim danima uspijete pronaći koji dan odmora i želimo da se kvalitetno odmorite!", pišu na svojoj Facebook stranici e-duhovni fratri. Pročitajte molitvu za odmor fra Josipa Vlašića.

PREKRASNA MOLITVA Duše Sveti, zapali vatru ljubavi u meni da gorim i izgorim!

Svetkovina Duhova je iza nas, no sada je potrebno u život i srce pozvati Duha Svetoga, Branitelja kojega nam je Isus poslao; otvoriti prostor Bogu da djeluje u našem životu. Neka nam u tome pomogne prekrasna molitva fra Josipa Vlašića, jednog od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe.

Otvorene prijave za duhovske e-Duhovne vježbe!

Otvorene su prijave za duhovske e-Duhovne vježbe u kojima će se razmatrati o plodovima Duha Svetoga i moliti da se život po njima preobrazi. Prijave su otvorene do 29. svibnja, a uvodno pismo stići će 30. svibnja.

Korizmene e-Duhovne vježbe - Budi iznenađenje svima!

U organizaciji franjevačkog bratstva u Pazinu na Pepelnicu kreću korizmene e-Duhovne vježbe. Cilj svakih e-duhovnih vježbi je ne dopustiti da se izgubiš u osrednjosti, da te ta osrednjost omami i da u njoj nađeš svoju prividnu sigurnost i prividan mir.

Nemate vremena za duhovnu obnovu? Preuzmite novu aplikaciju e-Duhovne vježbe

Za preuzimanje je spremna aplikacija e-Duhovne vježbe koja pruža mogućnost sudjelovanja u online programima u cilju osnaživanja osobnog odnosa s Bogom kroz molitvu i razmatranja. Riječ je o novom projektu franjevačkog bratstva iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja BDM koji su već osmislili adventske e-Duhovne vježbe.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja