Budi dio naše mreže

Ključna riječ: e-duhovne-vjezbe

Prijavite se na e-Duhovne vježbe - Korizma s Matejevim evanđeljem!

Za ovu korizmu pazinski fratri predložili su jedan izazov. Pozivaju sve ljude da pročitaju Evanđelje po Mateju u cijelosti. Naravno, kroz izazov će svaku odvažnu dušu voditi svakodnevni poticaji, smjernice za čitanje teksta i njegovo tumačenje, razmatranje te prijedlog za molitvu. Čitatelji mrežne stranice Hrvatske katoličke mreže moći će svakodnevno pratiti izvadak iz e-duhovnih vježbi.

SRETAN ROĐENDAN! Tri godine djelovanja e-Duhovnih vježbi

Svoj će treći rođendan molitveni projekt e-Duhovne vježbe proslaviti 7. veljače, a sve zainteresirane franjevačko bratstvo iz Pazina poziva da proslave taj dan molitvom. Jedan od pazinskih fratara fra Darko Tepert u emisiji "Aktualno" Hrvatskoga katoličkog radija osvrnuo se na brojne plodove toga molitvenog projekta kojeg danas putem aplikacije prati preko 33 tisuće ljudi.

Rođendan e-Duhovnih vježbi!

Treći rođendan e-duhovnih vježbi obilježava će se 7. veljače, a sve zainteresirane franjevačko bratstvo iz Pazina poziva da proslave taj dan molitvom. "Ona će nas povezati. Ona će nas sabrati u jedno", istaknuto je na Facebook događaju e-Duhovnih. 

Znate li što znači Efa riječi?

Aplikacija e-Duhovne vježbe pruža mogućnost sudjelovanja u online programima u cilju osnaživanja osobnog odnosa s Bogom kroz molitvu i razmatranja. Riječ je o projektu franjevačkog bratstva iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja BDM. Korisnicima, između ostalog, preko aplikacije svaki dan stiže Efa riječi – rubrika s kratkim evanđeoskim citatom i razmatranjem.

Treba mi odmor, Gospodine

"Želimo vam da u ovim ljetnim danima uspijete pronaći koji dan odmora i želimo da se kvalitetno odmorite!", pišu na svojoj Facebook stranici e-duhovni fratri. Pročitajte molitvu za odmor fra Josipa Vlašića.

PREKRASNA MOLITVA Duše Sveti, zapali vatru ljubavi u meni da gorim i izgorim!

Svetkovina Duhova je iza nas, no sada je potrebno u život i srce pozvati Duha Svetoga, Branitelja kojega nam je Isus poslao; otvoriti prostor Bogu da djeluje u našem životu. Neka nam u tome pomogne prekrasna molitva fra Josipa Vlašića, jednog od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja