Budi dio naše mreže

Ključna riječ: droga

MAJKA ELVIRA Ljubav je jača od straha

Majka Elvira je 1983. otvorila kuću prvotno namijenjenu za narkomane. Mnogi su se protivili njezinom pothvatu, uključujući njezine nadređene u samostanu: „Ti nisi spremna, nemaš dovoljno naobrazbe...“, ali ona se pouzdala u Božju providnost. Počela je od nule, s Bogom. Danas ta zajednica – Cenacolo – broji 61 bratovštinu u 18 zemalja svijeta.

BISKUP VIDOVIĆ: "Moramo redovito obrezivati maslinu svoje vjere!"

U prvom gostovanju na HKR-u, nakon što je prije gotovo dvije godine imenovan hvarskim biskupom, mons. Ranko Vidović osvrće se na svoju biskupsku službu, na svećeničko iskustvo kroz 35 godina i plodove pastorala na koljenima te o tri zla koja je turizam donio domaćim dušama. Cijelu emisiju urednice Tanje Maleš poslušajte u emisiji "Sutra je dan Gospodnji" u subotu, 28. siječnja u 20 sati ili kasnije potražite u Arhivi emisija na www.hkr.hkm.hr.

Znate li što je "woke coke"?

Psihijatar Ivan Ćelić, pročelnik Zavoda za dualne poremećaje Klinike za psihijatriju Vrapče u Zagrebu, na društvenim je mrežama pisao o "etički dobivenom" kokainu namijenjenom socijalno osvještenijim konzumentima koji su drogu iz "etičkih izvora" spremni platiti 25 posto više.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja