Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-josip-muzic

Uključite se u molitvu svećenika i vjernika za narod

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu. Molitvu ćete moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21,15 sati.

Vapaj četvorice svećenika u izazovnim vremenima obilježenima bolešću Covid-19

Četvorica hrvatskih svećenika uputili su javnosti svoje video i pisane poruke kojima, kako sami ističu, žele dati doprinos istini, poštivanju savjesti i autentičnoj slobodi – u ljubavi, odgovornosti i poštovanju prema svakom čovjeku i u sinovskoj odanosti Crkvi i njezinim poglavarima. Kao svoj doprinos svećenici nude plod osobnog istraživanja i svjedočenja i pozivaju na argumentiran i dobronamjeran dijalog.

Obiteljski susret na Visu

Obiteljski susreti koje je sve do početka pandemije dva puta godišnje organizirao splitski svećenik don Josip Mužić, ponovno su započeli ovog vikenda od 22. – 24. listopada na kojemu se okupilo se oko 250 sudionika. Od toga broja bilo je više od 130 djece, što je cijelom susretu dalo jednu posebnu notu: radost i duhovnu živost. Djeca imaju čiste, neiskvarene duše i na prostorima u kojima borave utiskuju komadiće Neba.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja