Budi dio naše mreže

Ključna riječ: davor-dijanovic

ARGUMENTI HKR-a o lažnim vijestima i informacijskom ratu između Ukrajine i Rusije

"Lažne vijesti i informacijski rat" bila je tema HKR-ovih Argumenata u srijedu, 6. travnja u kojima su gostovali Marja Čolak, glavna urednica portala Zagreb.info, dr. sc. Nikola Brzica, bivši pomoćnik ministra obrane i dr. sc. Kristijan Sedak, komunikacijski stručnjak s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Govorničke akademije Demosten. Urednik i voditelj emisije je Davor Dijanović.

Argumenti HKR-a o kriznim geopolitičkim žarištima: Rusija, Crna Gora i BiH

"Krizna geopolitička žarišta: Ukrajina, Crna Gora i BiH" bila je tema HKR-ovih Argumenata u srijedu, 9. veljače u kojima su gostovali dr. sc. Jadranka Polović, geopolitička analitičarka, gosp. Ivica Mandić, vojni analitičar i dr. sc. Branimir Vidmarović, vanjski suradnik Sveučilišta u Puli. Urednik i voditelj emisije je Davor Dijanović.

Vukovar je najveća podnesena žrtva za slobodnu i neovisnu Hrvatsku!

U godini smo velikih obljetnica obrambeno-oslobodilačkog Domovinskog rata koji čini temelj moderne hrvatske države. Sutra obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Tim povodom u emisiji Argumenti govorilo se o odnosu mladih naraštaja prema Domovinskom ratu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja