Budi dio naše mreže

Ključna riječ: branimir-gubic

VESLOM PREKO ATLANTIKA - Putovanje preko Atlantskog oceana

"Veslom preko Atlantika" bila je tema HKR-ovih "Novih valova dobrote" u petak 13. svibnja u kojima je gostovao Werner Ilić, hrvatski branitelj i umirovljeni časnik Hrvatske vojske. Urednik i voditelj emisije je Branimir Gubić.

Argumenti HKR-a o zapošljavanju osoba s invaliditetom

Zapošljavanje osoba s invaliditetom u Hrvatskoj bila je tema Argumenata HKR-a u srijedu 11. svibnja. U emisiji je, između ostaloga, predstavljena praksa poslodavaca u RH glede zapošljavanja osoba s invaliditetom, uvjeti za povlastice koje poslodavci mogu koristiti te trendovi zapošljavanja u posljednje vrijeme.

Edukacija i prevencija osnova su u borbi protiv raka dojke

"Edukacijom protiv raka dojke" bila je tema Novih valova dobrote u petak, 4. ožujka u kojoj je gostovala predsjednica Udruge Edukacijom protiv raka dojke, Đurđa Dehin. Urednik i voditelj emisije je Branimir Gubić.

DJECA DIKTATORI Koje su njihove karakteristike i možemo li ih tako nazivati?

"Djeca diktatori i poslušni roditelji" bila je tema HKR-ovih Argumenata u srijedu, 16. veljače u kojima su gostovale Marija Granić, psihologinja iz Udruge Pragma, Matea Babić, viša stručna savjetnica - socijalna pedagoginja na Odjelu za mladež Županijskog suda u Zagrebu i Vesna Toplak, pedagoginja u Školi za primalje Zagreb. Urednik i voditelj bio je Branimir Gubić.

ARGUMENTI Svako treće dijete samo odlučuje što će gledati na televiziji, a ono što vidi hoće imati ili kupiti

U srijedu, 12. siječnja 2022. predstavljeni su rezultati istraživanja o medijskim navikama djece i stavovima roditelja o izloženosti djece oglašavanju na televiziji i internetu hrane i pića čije se prekomjerno konzumiranje ne preporučuje. Rezultate su u emisiji Argumenti HKR-a u srijedu 19. siječnja komentirali Katija Kušec, članica Vijeća za elektroničke medije, Maja Lang Morović, prof. rehabilitator iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Matej Čuljak, psiholog i psihoterapeut te Marko Vukasović, magistar kineziologije.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja