Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bozje-milosrde

Euharistijska čuda: Sokółka – Kristova ozdravljujuća snaga

Za susret s Isusom potrebno je najprije vjerovati u njegovu stvarnu prisutnost u Euharistiji. Euharistijsko čudo u Sokołki predstavlja snažan Božji glas koji svakoga od nas poziva da posvijestimo kako je Euharistija najdragocjeniji i najveći dar koji posjedujemo, jer je ona sâm uskrsli Gospodin u prinosu „samoga sebe, u svojoj osobi u njezinu svetom čovještvu, i u daru njegova otkupiteljskog djela“.

Plodovi molitve krunice

Donosimo obećanja Majke Božje onima koji budu molili svetu krunicu, a koje je u jednoj objavi dala bl. Alanu de la Rocheu, u povijesti poznatom kao apostolu svete krunice i utemeljitelju bratstva svete krunice.

SVJEDOČANSTVO Pouzdajte se bezgranično

„Gospodine, Ti sve možeš“- tako se Isusu obraćala sv. Faustina. I uistinu je tako! Sama sam se u to uvjerila i sama sam primila veliku milost.

Pet činjenica o štovanju Božjeg milosrđa

Štovanje Božjeg milosrđa je podsjetnik na Božju beskrajnu i nježnu milost i da je Bog zaista Otac koji voli, spreman i voljan nas zagrliti svojom ljubavlju.

Devetnica Božjega Milosrđa u bazilici i svetištu sv. Kvirina

U bazilici i svetištu sv. Kvirina u Sisku povodom dolaska relikvija sv. Faustine Kowalske i bl. Mihaela Sopoćka, osnivača Družbe sestara Milosrdnog Isusa od 02. do 11. travnja održat će se devetnica Božjem milosrđu. Ujedno je to bila tema emisije Aktualno HKR-a. O pripravi za svetkovinu Božjega milosrđa i dolasku relikvija govorili su rektor svetišta preč. Robert Jakica i vlč. Hrvoje Zovko.

Don Ranko Vidović: Sve što nam se događa je Božje milosrđe

"Biti protočnik za Božje milosrđe – to je naše poslanje!", kazao je prije nešto više od godinu dana novoimenovani hvarski biskup Ranko Vidović u svetištu Božjeg Milosrđa u Krakowu, sudjelujući na nadbiskupijskom hodočašću u Poljsku. Križ je najizvrsniji dar, istaknuo je on tada ni ne sluteći da će jednom i sam ponijeti jedan poseban križ – biskupski! Video prenosimo sa Facebook stranice splitsko-makarske nadbiskupije.

Vlč. Majk Rušec: "Božje Milosrđe pronašlo me sasvim 'slučajno'"

"Ni ja nisam ničim zavrijedio ove velike darove, ali poput gubavca koji također nema nikakvih zasluga – osim svojih potreba i rana – bio sam pronađen i ozdravljen", posvjedočio je za Hrvatsku katoličku mrežu velečasni Majk Rušec, nekada izgubljeni sin, a danas zahvaljujući Božjem milosrđu - Kristov svećenik.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja