Budi dio naše mreže

Ključna riječ: biskup-josip-mrzljak

HRVATSKI CARITAS Zajedno u akciji "Za 1000 radosti – probudi dobro u svijetu"

"Božić i Caritas su zapravo jedno. Što je Božić? Ako gledamo izvana možemo dobiti dojam da je to je neka vanjska proslava, no Božić je Božji dar u kojem Bog sebe daruje čovjeku. Tu je izvor i našega Caritasa", rekao je predsjednik Hrvatskog Caritasa mons. Josip Mrzljak na konferenciji za novinare Hrvatskoga Caritasa povodom Nedjelje Caritasa i predstavljanja nacionalnog programa "Za 1000 radosti – probudi dobro u svijetu" te najave tradicionalnoga humanitarno-promotivnog događaja koji će se održati 14. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

'Zašto čovjek ne prepoznaje Božju ljubav u današnjem svijetu i u svakom vremenu?'

'Oni su živi uvijek, jer čovjek se rađa za vječnost', rekao je apostolski administrator Varaždinske biskupije mons. Josip Mrzljak slaveći misu za nevine žrtve komunizma stradale u okolici Maribora po završetku Drugoga svjetskoga rata tijekom pohoda Hrvatskoj katoličkoj misiji bl. Alojzije Stepinac u Mariboru.

Biskup Mrzljak čestitao NK Varaždinu na ulasku u Prvu ligu

Varaždinski biskup Josip Mrzljak uputio je u utorak igračima, članovima stručnog stožera i vodstvu Nogometnog kluba Varaždin čestitku povodom plasmana u Prvu hrvatsku nogometnu ligu. Pobjedom 3:1 protiv nogometaša Šibenika pred domaćom publikom u izravnom dvoboju za plasman u najviši rang hrvatskog nogometa, NK Varaždin je protekle subote razveselio mnogobrojne navijače i simpatizere.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja