Budi dio naše mreže

Ključna riječ: baby-lasagna

Marko Purišić sotonist?

Odmah nakon Dore na kojoj je Baby Lasagna pobijedio svojom pjesmom i tako se plasirao na Eurosong, krenula je i kampanja koja je, ni manje ni više, nego baš u njemu vidjela sotonista.

ARGUMENTI Može li i kako vjernik biti autentičan na svjetovnoj sceni?

U emisiji HKR-a Argumenti govorilo se o tome može li i na koji način vjernik biti autentičan na svjetskoj sceni. Povod ove teme bilo je uspješno predstavljanje Hrvatske na Eurosongu, a o tome su govorili: Uršula Tolj, urednica u Zabavnom programu HRT-a, vlč. Tomislav Šagud, župnik župe Presvetog Trojstva – Prečko, urednik bloga sagud.xyz, Slavko Nedić, urednik glazbenog programa HKR-a i putem telefona vlč. Želimir Bagavac, župnik župe svetih Kuzme i Damjana, Kaštelir.

Vlč. Želimir Bagavac: U nastupu i pjesmi Baby Lasagne nema ništa sporno

"Markov primjer ujedno je i poruka svim našim mladim ljudima, koji su možda malo više medijski prisutni, da je lijepo biti autentičan i svoj - da se ne srame svog kršćanskog identiteta i da se ne boje svjedočiti javno svoju vjeru!", rekao je vlč. Želimir Bagavac, župnik u Kašteliru gdje Marko Purišić, poznat kako Baby Lasagna, često sudjeluje u misnim slavljima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja