Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 3-mladifest

Alan Hržica i Vannesa Mioč dolaze na 3. Mladifest u Hrvatskoj

Marijina Legija iz Petrinje u suradnji sa Sisačkom biskupijom organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza u Petrinji, po uzoru na Mladifest u Međugorju. Uz molitveni program i mise, u subotu u 21 sat bit će održan koncert duhovne glazbe koji će izvesti Alan Hržica i Vanessa Mioč.

VLČ. ŠTINGL Mladifest Hrvatska bit će susret koji će zaliječiti rane našega grada

Marijina Legija iz Petrinje u suradnji sa Sisačkom biskupijom organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza ove godine, po uzoru na Mladifest u Međugorju. O samom programu i organizaciji govorili su vlč. Marijan Štingl, povjerenik za pastoral mladih Sisačke biskupije i Darija Marjanović, vjeroučiteljica, u HKR-ovoj emisiji Aktualno.

SVJEDOČANSTVO Pokušavajući pobjeći od salezijanaca, zauvijek sam postao salezijanac!

Pred nama je treći hrvatski Mladifest u Petrinji i tim povodom donosimo vam svjedočanstvo salezijanca Sanjina Jurića koje je posvjedočio na prošlogodišnjem Mladifestu. "Kad Bog nešto da teško je to ne čuti. Pokušavao sam pobjeći od toga, ali eto danas sam ovdje. Postao sam salezijanac zauvijek i stvarno sam zahvalan. Bog je cijelo vrijeme bio tu i on me je cijelo vrijeme vodio. I to je zadnja poruka koju želim ostaviti. Ne bojmo se slijediti Božje putove jer stvarno nikad nećemo biti sami. Bog će uvijek biti uz nas i Marijin zagovor, a i ljudi koje ne možemo zamisliti. Ne bojmo se slijediti Božju volju i Božji put jer samo iza toga se krije velika radost i veliki smisao", zaključio je svoje svjedočanstvo salezijanac Sanjin Jurić na drugom hrvatskom Mladifestu u Petrinji.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja