Budi dio naše mreže

Što očevi žele da njihove kćeri znaju o muškarcima?

Ono što muškarcima daje novu perspektivu na život i žene je dobivanje kćeri. Tada se prvi put u životu muškarac nađe u ulozi zaštitnika. On će učiniti sve da zaštiti svoju malu djevočicu od svega lošeg, a ponekad i od mlađe verzije sebe dok je izlazio te će je voditi kroz život sve dok se ne uda.

/ mp

Nije lako muškarcima govoriti kćerima istinu o vlastitom spolu, ali iznenađuje iskrenost u njihovim odgovorima, donosi portal Aleteia.

Evo što očevi žele da njihove kćeri znaju o muškarcima i kako oni razmišljaju:

O tome što je privlačno…

Pravim muškarcima sviđaju se žene koje su uvjerene u svoje “ja”, talente, sposobnosti i ambicije. (Mickey Maudlin, otac dviju kćeri)

O rođenju djeteta…

Muškarci vjeruju kako dolazak djeteta u obitelj znači problem koji treba riješiti. On razmišlja kako treba učiniti sve da život vrati u normalu. Ne razumije da se život nikad neće vratiti u “normalu”. (W. Bruce Cameron, otac dviju kćeri)

O ljepoti…

Muškarce privlači fizička ljepota žene, a moramo priznati kako ona danas u većini slučajeva nije sto posto prirodna. Ali zrelog muškarca privlači i unutarnja ljepota uz fizičku. No većinom je slučaj da muškarci uočavaju vanjsku ljepotu i razmišljaju kako da iskoriste žene za svrhu koji oni žele. (otac četvorice isnova i jedne kćeri iz Santa Paule, Kalifornije)

O vezama

Misle dvije stvari: prva je da su veze teške. I odlične. Drugo, smatraju da se o svemu može razgovarati kad je pravi trenutak, a na taj pravi trenutak treba ponekad puno čekati. (Tim Fal, otac jedne kćeri)

Ključne riječi:
savjeti za brak

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja