Budi dio naše mreže

Najbrbljavija papigica u Hrvatskoj nagradila troje malih kreativaca!

Igra potiče kreativnost kod djece i kroz igru djeca bolje uče. Pozvali smo roditelje djece s artikulacijskim poremećajima da se registriraju i besplatno isprobaju Kokolingo prvu hrvatsku digitalnu vježbenicu, te da nam se jave s dojmovima. Troje veselih kreativaca posebno su nas oduševili pa ćemo ih u suradnji s Kokolingo timom razveseliti besplatnim korištenjem Kokolingo Premium paketa u trajanju od 3 mjeseca.

/ dt

Igra potiče kreativnost kod djece i kroz igru djeca bolje uče. Pozvali smo roditelje djece s artikulacijskim poremećajima da se registriraju i besplatno isprobaju Kokolingo prvu hrvatsku digitalnu vježbenicu koju smo već ranije predstavili: www.kokolingo.hr

Malenoj Dori, Ivanu te seki i braci Ani i Pavlu čestitamo na trudu, razveselili su nas pjesmicama i crtežima

Ovo je prilika da dijete vježba pravilan izgovor i napreduje, ali i da se zabavi u veselom Koklingo svijetu. Izazov smo postavili pred mališane (i roditelje) te su mogli nacrtati neki detalj iz Kokolingo svijeta ili napisati pjesmicu o igri s roditeljima. Troje veselih kreativaca posebno su nas oduševili pa ćemo ih u suradnji s Kokolingo timom razveseliti besplatnim korištenjem Kokolingo Premium paketa u trajanju od 3 mjeseca.

Malenoj Dori, Ivanu te seki i braci Ani i Pavlu čestitamo na trudu, razveselili su nas pjesmicama i crtežima! Poslali smo im poruku s potvrdom dobivenog poklona i vjerujemo da već marljivo vježbaju u Kokolingo svijetu. Čak oko 30% djece predškolske dobi ima neki oblik artikulacijskih poremećaja i zato nas veseli što možemo pružiti podršku mališanima i pomoći im da napreduju.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja