Budi dio naše mreže

Božja ljubav sve nas želi zagrliti i privući k sebi, no mi, zaglušeni bukom vremena, često ostajemo za nju zatvoreni. U nedostatku riječi koje bismo sami uputili Bogu u osobnoj molitvi, posežemo za molitvama svetaca, Bogu posvećenih osoba i drugih pojedinaca koji su svoje vapaje uobličili u prekrasan razgovor s Gospodinom. Molite svakodnevno s nama!

/ ts

Molitva Bezgrešnoj – sv. Maksimilijan Kolbe

Bezgrešna Djevice, kraljice Neba i zemlje, znam da nisam dostojan tebi se približiti. Ali, jer te toliko ljubim, usuđujem se moliti te da budeš tako dobra da mi kažeš tko si Ti. Želim te sve više upoznati, beskrajno više, i ljubiti te sve žarče, žarom bez kraja. Želim svima kazati tko si ti da bi te sve više duša dublje upoznalo i žarče ljubilo tako da ti postaneš kraljica svih srdaca koja kucaju i koja će kucati na zemlji. Molim da to bude najbrže moguće. Kada ćeš Bezgrešna uzvišeno kraljevati u svim srcima i u svakom ponaosob? Neka dođe brzo taj dan kada će svaki čovjek tebe prepoznati Majkom, a Boga Ocem i kada će konačno svi živjeti kao braća. Amen.

Gornji tekst je izvadak iz knjige Najljepše molitve svetaca Mariji. Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige vrijedi isključivo za portal hkm.hr. Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.

Kroz adventsko i božićno vrijeme u programu HKR-a svakodnevno smo od 3. prosinca do 13. siječnja nastojali otvoriti prostor svoga duha uz ove molitve u emisiji Gospodin moj i Bog moj. Sada ih možete poslušati i na stranicama HKM-a:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja