Budi dio naše mreže

Prije šest godina pod vodstvom Alana Hržice i duhovnika patera Ivana (Ike) Mandurića dogodila se jedna posebna priča u srcu Zagreba. Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima gdje se okuplja i više od 500 mladih koji pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem željeli donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji, a sada pozivaju nove članove da im se pridruže u njihovom djelovanju i duhovnom rastu.

/ dz

Dragi naši, molitvena zajednica Srce Isusovo vam otvara mogućnost da postanete dio naše zajednice kao njeni pridruženi članovi. Ukoliko se prijavite moći ćete biti pravodobno obaviješteni o svim našim projektima i mogućnostima sudjelovanja u istim. Prijaviti se možete poveznicom u nastavku : http://shorturl.at/pstDO 

Foto: Facebook

Glavno poslanje jest evangelizacija, molitva, slavljenje i zahvale našem Gospodinu Isusu Kristu i njegovoj presvetoj majci Mariji na otvorenom, odnosno „na ulici“. Baš kao što i Papa Franjo navodi u posljednjem poglavlju svoje prve enciklike „Evangelii Gaudium“ i mi želimo biti Duhom ispunjeni evangelizatori i blagosvjesnici koji se bez straha otvaraju djelovanju Duha Svetoga.
Do sada smo pokrenuli i sudjelovali u niz inicijativa od kojih su neke: „Ne dirajte djecu“, Zapalimo svijeću za progonjene kršćane, Hod za život, brojni duhovni koncerti, otvaranje novih zajednica i karitativan rad te posjete dječjim bolnicama i domovima za napuštenu djecu.

Foto: Dario Zürchauer

Za one mlađe dobi u okolici Zagreba bit će mogućnost pohađanja formacije koja naposlijetku vodi u aktivno članstvo te služenje u nekoj od naših službi.

Svi vi koji želite postati članovi naše zajednice, te biti s nama na u djelovanju i zajedničkom rastu na duhovnom putu, prijavite se na ovaj link:  http://shorturl.at/pstDO

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja