Budi dio naše mreže

SRCE ISUSOVO Primili 23 nova člana koji su završili zahtjevnu formaciju, 70 članova obnovilo obećanja

Davanje obećanja članova Molitvene zajednice Srce Isusovo odvijalo se u subotu, 19. rujna, u dvorištu potresom razrušene bazilike Srca Isusova u Zagrebu. 

/ dt

Misu je služio provincijal Hrvatske pokrajine Družbe Isusove pater Dalibor Renić uz koncelebraciju braće isusovaca iz Palmotićeve, a svečanost je glazbom uljepšao Akademski zbor bazilike Srca Isusova u Zagrebu Palma.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Molitvena zajednica inače ima veliki broj pridruženih članova i prijatelja

Te je večeri molitvena zajednica primila 23 nova člana, koji su završili zahtjevnu formaciju u trajanju od godinu dana, a 70 je članova obnovilo svoja već dana obećanja.

Molitvena zajednica inače ima veliki broj pridruženih članova i prijatelja koji ne mogu svakodnevno aktivno služiti, ali budući da su u vrlo bliskom odnosu sa zajednicom, običaj je da prisustvuju ovako velikom i važnom događaju. Ove godine to se nije moglo ostvariti zbog pandemije, pa je nedostajalo veliko slavlje na kakvo su naviknuti.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Uskoro će se otvoriti i mogućnost prijava za buduće nove članove i njihov ulazak u formaciju

Unatoč tomu što zajednica ne može normalno funkcionirati, ova mladost trenutno predvodi važne projekte: Ujedinjeni u postu i molitvi, vrlo posjećene (on-line) krunice preko Facebooka te koncerte koji se organiziraju sukladno epidemiološkim mjerama.

Foto: Molitvena zajednica “Srce Isusovo”

Uskoro će se otvoriti i mogućnost prijava za buduće nove članove i njihov ulazak u formaciju, pa će svi zainteresirani koji žive na području Zagreba moći poslati svoju prijavu.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja