Budi dio naše mreže

Prijavite se na "Mljetovanje 2020" i darujte prirodi svoje vrijeme i sposobnosti

Otvorene su prijave za duhovno-edukativno-ekološki program za mlade na otoku Mljetu u organizaciji SKAC_DU.

/ ps

“Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!”, poruka je udruge SKAC_DU, organizator “Mljetovanja 2020”, duhovno-edukativno-ekološkog programa za mlade od 20 do 35 godina na Mljetu.

Mladi mogu izabrati jedan od šest termina (od 19. – 25. 7. mogu se prijaviti oni koji su već sudjelovali na “Mljetovanju”) kada će imati priliku svojim radom uljepšati otok Mljet, a od troškova moraju odvojiti 400 kn za prehranu kroz tjedan dana.

Organizatori naglašavaju kako sudionike čeka ozbiljan fizički rad, budući da je veličina zapuštenog maslinika oko 20,000 m2. “Ovo je ozbiljan zajednički projekt stvarnog suživota s prirodom. Mi prirodi darujemo svoje vrijeme i sposobnosti a priroda nama daruje svježinu i ljepotu onog iskonskog pravoga života”.

Više informacija o “Mljetovanju” kao i mogućnost za prijavu možete pronaći ovdje. 

Foto: SKAC_DU

 

Ključne riječi:
mljetovanje skac du

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja