Budi dio naše mreže

Pozivamo mlade na duhovnu obnovu sa zajednicom "Srce Isusovo" u Zagrebu

U zagrebačkoj crkvi sv. Mihaela u Dubravi će se u četvrtak održati duhovna obnova za mlade koju će glazebno animirati Alan Hržica i zajednica "Srca Isusovo".

/ mp

Prema riječima fra Josipa Čibarića, tema ovogodišnje korizmene duhovne obnove za mlade je “Gospa, koja razvezuje čvorove”.

“Uzeo sam ovu temu upravo zbog toga što veliki broj mladih s kojima pričam mi govore o čvorovima svoga života i poteškoćama, a i potaknut riječima pape Franje koji promiče pobožnost upravo prema Gospi koja razvezuje čvorove i svjedočanstvima o velikim djelima koja je tim osobama pomogla upravo ta pobožnost odlučio sam se na ovu temu i da bi što bliže približio mladima tu pobožnost”, istaknuo je fra Josip.

Kako je rekao naš sugovornik, otkada se vratio iz Italije sa studija osjetio je da postoji velika potreba da se mladi duhovno obnavljaju.

“Spontano smo započeli s duhovnim obnovama na kojima bi svirale naše poznate kršćanske grupe. Tako da je to postalo već redovita praksa kod nas u župi i ovo je već sedmi put da to organiziramo i sve je veći i veći odaziv mladih”, nadodao je fra Josip.

“Koristim priliku da pozovem sve mlade na našu duhovnu obnovu u četvrtak s početkom od 19 sati u crkvu sv. Mihaela u Zagrebu u Donjoj Dubravi, Kapucinska 47 da u zajedništvu kao živa Crkva svi se zajedno pripremimo što bolje za najveći kršćanski blagdan Uskrs. Sve vas srdačno očekujemo!”, poručio je fra Josip Čibarić.

Ključne riječi:
fra Josip Čibarić

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja